efu_redo wrote:...Jen je škoda, že na thalii všichni jen craftí nebo lootují. Málo hráčů tady hraje RP a zastává funkce, a když funkci mají, tak zas jen craftí nebo lootují. Je to docela škoda.
...
Co mě neskutečně zaráží je, že se na Thalii děje docela dost zajímavých věcí, ale jako hráč mám pocit, že to ostatní hráče moc nezajímá. Říkám si, na co tu jsou DMka?
...
Když už to zmiňuješ - taky bych rád celý večer hrál RP, naháněl/scháněl informace na nějakého toho DM zlouna (klaďáka

), ale na druhou stranu bych rád výbavu, aby mě nesejmul první obr se sražením, vlk, formian, apod... nebo každej podtemňák, co si vyleze opalovat šunky pod záři polarizovaného slunce.
Nikdy jsem nevěřil tomu, že mi nějaké výbava spadne z hůry zadarmo...prostě jen tak, pro moje krásný modrý oči (kdo nevěří, že mám krásný modrý oči, tomu ty jeho vyškrábu lžící a vypiju brčkem!!). A krom toho - v časy kdy se loguju je většina Q ukončována

. Takže asi tak.
to Arsen: Hele, nevím co řešíš do cca 6tého lvlu za expy na mobech - vždyť časovky vs nároky na lvl letí tak, že snad ani nepotřebuješ zkřivit chlup mouše. Pravda, chce to aspoň týden s někým "RPit". A od šestky (nejsi-li DEXař

) už rozsekáš kdeco.
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. -
neznámý vojín