Urlraen si takhle vydělal 20k, ale místama to vypadalo, že vsadil na špatného koně
Poděkování
Re: Poděkování
Celé jsme to sledovali jak jste si všimli a moc se nám to všem líbilo. Povídání na každém rohu, přemýšlení a boj až do vyčerpání i s postihama. Pěkná práce 
Urlraen si takhle vydělal 20k, ale místama to vypadalo, že vsadil na špatného koně
- -darkvision-
- Bůh
Taky díky, byla to krásná podívaná. Jinak ja byl trosku zmatenej z toho na koho si Urlraen vsadil, jinak bych tu Hermionu (nebo jak se menovala) zaridil aby prezidal nejdyl, takhle jsem projel 20k. Smankote. Priste na to musim jit mazanejs 
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Já teda taky děkuju za hru, bylo to s váma "povrchňanama" moc zajímavý
a přístě si radši vsadím na tutovku

Chci poděkovat za hru gefikovi, jogobello, turiel, Bageshurovi a Dariusovi. Včera jsem se fakt násmál a chvílema jsem si říkal, že Bageshura zaškrtím, takhle mi to stěžovat fakt není fér. 
Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
Ja se pridavam v dekovani moc jsem se pobavila a nasmala .efu_redo wrote:Chci poděkovat za hru gefikovi, jogobello, turiel, Bageshurovi a Dariusovi. Včera jsem se fakt násmál a chvílema jsem si říkal, že Bageshura zaškrtím, takhle mi to stěžovat fakt není fér.
Ps: Gefiku neboj toho jedovateho hada co oslepuje te pomuzu se ho zbavit .
Hehe, míína je fakt skvělá, třeba se naučí nafoukané druidstvo usmívat se. 
já děkuju hrozně moc Adélce s Gamorinem
a samozřejmě turiel a Mínce
já opravdu nemohla
to byl rozhovor a nebohá Ambra
a jak si má udržet kamenou tvář před maličkou
moc moc děkuju , protože to nemělo chybu a já přes slzy neviděla co píšu 
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Ahoj, taky díky za včerejší hru s drowy!! Ikdyž jsem ze začátku měla obavy, co z toho vzejde, vyřešili jste to velmi nápaditě a já se skvěle bavila, škoda , že Harmonie ( "Hermiona "-darkvision- wrote:Taky díky, byla to krásná podívaná. Jinak ja byl trosku zmatenej z toho na koho si Urlraen vsadil, jinak bych tu Hermionu (nebo jak se menovala) zaridil aby prezidal nejdyl, takhle jsem projel 20k. Smankote. Priste na to musim jit mazanejs
No, další poděkování Mííně, Farah a Ven za fajn hru.
Tez Dekuji : Wuanovi za to ze Mínu vzdy nachyta kdyz provadi nakou lumparnu
Ambre za opravdu skvelou vychovu Mínky
a vsem kdo se s Minou setkal a dokazal si udrzet dusevni zdravi
Ambre za opravdu skvelou vychovu Mínky
a vsem kdo se s Minou setkal a dokazal si udrzet dusevni zdravi
Velké díky patří hráči Gruntovi za jeho sportovní chování a moc fajn reakci. Víc takových jako jsi ty. A díky za fajn hru, i když jsme toho spolu zrovna moc nenahráli ( abychom o sobě věděli
)
Vážím si tvé reakce a smekám.
Vážím si tvé reakce a smekám.
Hezké *ironie*, pochybuju že by se tak zachoval kdokoliv ze serveru. Ale i přes to mě to mrzí, přijít o tak dobrého hráče, všechna čest Grunte.efu_redo wrote:Vážím si tvé reakce a smekám.
Sheii >> stále ještě naživu.
Isandra >> mladá sebevědomá elfka.
Isandra >> mladá sebevědomá elfka.
tak moment jeste je tu hodna teta Isabell
ja doufam,ze sme o Grunta jako hrace neprisli!! To by hodna teta uz nebyla hodna
abych nebyla mimo topic........dlouho sem nedekovala hracum,co sem s nima v poslednich chvilich hrala,ikdyz v nocnich hodinach,to podekovani miri az dolu k cernym tlamickam,tedy par jedincum a samozrejme evilkum i obetem
no a o Pajky jednou hodlam slozit stejne basnicku
ja doufam,ze sme o Grunta jako hrace neprisli!! To by hodna teta uz nebyla hodna
abych nebyla mimo topic........dlouho sem nedekovala hracum,co sem s nima v poslednich chvilich hrala,ikdyz v nocnich hodinach,to podekovani miri az dolu k cernym tlamickam,tedy par jedincum a samozrejme evilkum i obetem
no a o Pajky jednou hodlam slozit stejne basnicku
"Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
jj...taky doufam,ze neprestane hrat..parkrat jsem jeho Ancalagona potkal ve hre..skoda,ze uz tu nebude....kvalitni postava dobre RP hrana....jen doufam....ze byl zabit na zaklade ic informaci..a ne ooc a vycucavani z prstu
Grunte diky a vrat se
Grunte diky a vrat se
myslim si ze to vycucavani z prstu bylo podstatnou casti teto vrazdy...Yohan wrote:jj...taky doufam,ze neprestane hrat..parkrat jsem jeho Ancalagona potkal ve hre..skoda,ze uz tu nebude....kvalitni postava dobre RP hrana....jen doufam....ze byl zabit na zaklade ic informaci..a ne ooc a vycucavani z prstu
Grunte diky a vrat se
Scrio
Thenesen
Thenesen