Z toho si nic nedělej, já mám HODNE, HODNE pod 30 a z medvědů v prahvozdu mám akorát tak vítr-RoF- wrote:...
S Arii sem hodně lvl přes 30 lvl.
...
Za medvědy v prahvozdu mám 6xp a za gorily mám 7xp.
...
Přehnaně silná monstra
Re: Přehnaně silná monstra
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Si přečti moj trestný rejstřík a informace a uvidíš jak to dopadne....holt asi si to nečetl. Už nějakej páátek nejsem v týmu.-RoF- wrote:Si přešti moju pohádku a uvidíš jak to dopadne.....holt Kucík to asi nečetl. By mě zajímalo jestli vůbec v týmu máte nějaké hlasování. Páč někdy se divím co jde na modulartaxas wrote:už nebudeš nejsilnější-RoF- wrote:Hej mě se to zdá taky ujeté.
S Arii sem hodně lvl přes 30 lvl.
Za medvědy v prahvozdu mám 6xp a za gorily mám 7xp.
Nedorozumění v týmu? Nebo nevím.
Já nechcu tak vysoké expy za potvory, tu budou jen high lvly za krátkou dobu.
Ach joo
Jeden říká to a druhý tam to.
Lorne malvo karathský strážný, lučištnik, hraničář
Já to s tím týmem taky nemyslel na tebe že.
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
Mozem ta ubezpecit, ze v tyme sa hlasuje, ked to tak nazveme, no preberaju sa spolocne vsetky dolezite veci. A nic co je na modul vypustene, nie je vypustene len z nejakeho rozmaru alebo momentalnej nalady
. Len tomu daj trosku casu co sa to doladi, co zalezi len od referencie hracov.
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
nemyslím si, že by nějaká postava třeba na 33. lvl vyexpila rychleji díky 6 expům za silnou potvoru v prahvozdu...proboha, spočti si, kolik by jich musela zabít 
Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
5500 medvedov z prahvozdu na postup z 33. na 34. 
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
asi tak...takže kolečko prahvozdu by vyšlo tak na 200 exp +/-, což se opravdu nikomu nevyplatí, proto si myslím, že Aria se bojí zbytečněMarvin wrote:5500 medvedov z prahvozdu na postup z 33. na 34.
Lepší jak 1 za vše. Snažili jsme se v rozmezí 1 - 10 xp rozlišit aby postava, co má za vše 1, měla rozdíl v zabíjení skřetů, medvědů, obrů...černý vlk wrote:asi tak...takže kolečko prahvozdu by vyšlo tak na 200 exp +/-, což se opravdu nikomu nevyplatí, proto si myslím, že Aria se bojí zbytečně
Vedoucí týmu Thalie
a přitom, aby postavy rychle neexpily, dobréRejty wrote:Lepší jak 1 za vše. Snažili jsme se v rozmezí 1 - 10 xp rozlišit aby postava, co má za vše 1, měla rozdíl v zabíjení skřetů, medvědů, obrů...černý vlk wrote:asi tak...takže kolečko prahvozdu by vyšlo tak na 200 exp +/-, což se opravdu nikomu nevyplatí, proto si myslím, že Aria se bojí zbytečně
- -darkvision-
- Bůh
Meli byste ted Ariu sledovat, ona urcite bude koleckovat ten prahvozd. 
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Zapomněli jsme napsat, že dračí učedníci budou mít stále 1 xp za vše...-darkvision- wrote:Meli byste ted Ariu sledovat, ona urcite bude koleckovat ten prahvozd.
Vedoucí týmu Thalie
*fňukne* ..a nestačilo by to zapnout jen pro Arii?Rejty wrote:Zapomněli jsme napsat, že dračí učedníci budou mít stále 1 xp za vše...-darkvision- wrote:Meli byste ted Ariu sledovat, ona urcite bude koleckovat ten prahvozd.
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
OK. Dáme hlasování jestli jen Arie nebo všichni.KaTo wrote:*fňukne* ..a nestačilo by to zapnout jen pro Arii?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vedoucí týmu Thalie
hehe vy máte zase blbé nápady
Spameři
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Neboj, budeš mít tři hlasy, ať je to spravedlivý...-RoF- wrote:hehe vy máte zase blbé nápadySpameři
Vedoucí týmu Thalie