Kalousek je idiot.. jasně. To ví všichni, ale program zní zajímavě a vážím se Schwarzenegera.Sorrow wrote:Byl bych vážně rád, kdyby dostal šanci někdo novej, nezkaženej.
To asi myslíš p. Kalouska
Volby 2010
Re: Volby 2010
Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
Kalous to má vymyšlený... ti rkátkozrací vidí Schwarzenberga a Kalous to má "vyhraný"Sorrow wrote:Byl bych vážně rád, kdyby dostal šanci někdo novej, nezkaženej.
To asi myslíš p. Kalouska
.
Může to tak být a nemusí. Rozhodně tomu nevěřím.Nalkanar wrote:Kalous to má vymyšlený... ti rkátkozrací vidí Schwarzenberga a Kalous to má "vyhraný"Sorrow wrote:Byl bych vážně rád, kdyby dostal šanci někdo novej, nezkaženej.
To asi myslíš p. Kalouska![]()
Ať tak či tak.. Kája by byl dobrej premier
U moravce byl dobrej.. tam John něco mumlal o tajné dohodě a že ji ma na papíře.. tak Kája " Tak mi ji dejte, tu tajnout dohohu... to moc tajna nebude, kdyz je na papire" 
- nomis_b
- Čestný člen týmu Thalie
- Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
Tak co, jak jste spokojeni s volbama ??
Ja teda naramne... tohle jsem necekal.
jen se tak trochu bojim, ze jestli za VV jsou opravdu jen podnikatele.. a tedy diky jejich kodexu to bude znamenat: Kdo nam da vic penez, pro toho jednomyslne nase strana bude hlasovat.
Ale to bych odhadoval veci, ktere jsou hodn edopredu. treba budou opravdu skveli a nejlepsi
Tak jaky je vas zaver ?
Ja teda naramne... tohle jsem necekal.
jen se tak trochu bojim, ze jestli za VV jsou opravdu jen podnikatele.. a tedy diky jejich kodexu to bude znamenat: Kdo nam da vic penez, pro toho jednomyslne nase strana bude hlasovat.
Ale to bych odhadoval veci, ktere jsou hodn edopredu. treba budou opravdu skveli a nejlepsi
Tak jaky je vas zaver ?
A zase se craftí...
Já jsem velmi spokojen. S VV tedy zásadně nesouhlasím, ale je to lepší než kdyby se prorvali k moci socani...
Zathirel Černokněžna
Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'. Mrtev
Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'. Mrtev
VV? no to bude hádám ještě dobré loutkové divadlo.
TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
Tak vysledek voleb me tesi, pouze me zarazi a strasi, jak muze de facto kazdy 9.-10. clovek volit komunisty.......... 
šmankote pano top 09 je název jak pro nějakej trapnej pořad
stejně enchápu proč je politika udělaná tak blbě a jsout am samí urny[promin kořínku
] podle mě je to naprostá kravina dala ybch tam mladší a vůbec naše vláda jenom chrápe a hrabe si do vlastní kapsy jooo kdyby měli makat rukama tak zhebnou po půl hodině podle mě
za chvilku se všechno rozkradne a bude to
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
- nomis_b
- Čestný člen týmu Thalie
- Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
prave letos se podarilo ve volbach zvbolit cca 110 lidi, kteri tam jeste minuly tyden nebyly... takez vice nez polovina bude novych tvari... neco co tu preditm ani nebylo.. + jeste uz tu nebudou zeleni, KDU-CSL atd.. takze prave tyhle volby to pekne obmenili.
A zase se craftí...
hm jenže zelená strana by měla mít taky aspon jednoho člověka ,přece jen ekologie je též důležitá přece
Nieninquë - legenda
Já myslím že stáří k politice patří a je to tak dobře. Stěžování si na to jak si někdo hrabe je podle mne pokrytectví, protože většina lidí (včetně mně) pokud by tu příležitost měla, tak hrabe taky.
Zathirel Černokněžna
Ekologie JE důležitá, ale to co SZ předváděla nebylo o ekologiiPajule wrote:hm jenže zelená strana by měla mít taky aspon jednoho člověka ,přece jen ekologie je též důležitá přece
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
S volbama jsem docela spokojený. Dost mě zarazilo, že TOP 09 na tom bude tak dobře a jsem rád. Doufám, že něco předvedou a doufám, že to bude nová éra. Snad ze mě neudělají naivku
.
Co se týká stáří, to je dost diskutabilní. Upřímně stáří k politice patří. Není to jen tak. Kdyby byli v politice mladí lidé, myslím, že by to dopadlo ještě hůř, než to je.
Co se týká stáří, to je dost diskutabilní. Upřímně stáří k politice patří. Není to jen tak. Kdyby byli v politice mladí lidé, myslím, že by to dopadlo ještě hůř, než to je.
"neziskových" "rádobyekologických"KaTo wrote:Ekologie JE důležitá, ale to co SZ předváděla nebylo o ekologii, ale o populismu a lití peněz do neziskových "rádobyekologických" organizací.
tak docela sranda ty výsledky..když se to zesere ještě víc, tak by se mohli změnit velký strany
.