Pady serveru
Re: Pady serveru
Vidím to na papírovou verzi 
Co to trochu víc oželit a jen napsat do křiku co a jak. Pro představu.
Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
- -darkvision-
- Bůh
Ty by ses měl učit .. a já taky koneckoncůUrlraen wrote:Vidím to na papírovou verzi
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
je mi lito DM tolik prace a prihde v nivec 
Tak trochu si říkám, co zrušit craft. Víc bychom si všichni užili skvělé hry.
*schovává se do popelnice před kameny*
Na Thalii ti nepomůže ani protiraketový kryt, natož popelnice. 
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Mno cairone zrejme te to nema rado....verim ze to bylo krasne pripravene a docela mne to mrzi ze to takhle nespolupracuje....hodina v tahu coz je fakt k nas....
Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
...a ani skafandr!!Tretas wrote:Na Thalii ti nepomůže ani protiraketový kryt, natož popelnice.
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Dva dny jsem tu nebyl a nestačím zírat. Co proboha děláte převraty, popravy, pronásledování postav a daší hovadiny ? A navíc to padá. Bojím se hrát, aby moje postava nebyla uvězněna, popravena, nebo nechcípla následkem pádu serveru....
EDIT: ( to byla reakce na Efu-reda a jeho nápad zrušit kraft ) Jinak se opravdu nenaloguju, ale proto, že teď nemám čas na hraní......
EDIT: ( to byla reakce na Efu-reda a jeho nápad zrušit kraft ) Jinak se opravdu nenaloguju, ale proto, že teď nemám čas na hraní......
Last edited by monstera on 22:27 31. May 2010, edited 1 time in total.
Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne )
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
Udivuješ mě svou reakcí.monstera wrote:Dva dny jsem tu nebyl a nestačím zírat. Co proboha děláte převraty, popravy, pronásledování postav a daší hovadiny ? A navíc to padá. Bojím se hrát, aby moje postava nebyla uvězněna, popravena, nebo nechcípla následkem pádu serveru....
Thalie je persistentní fantasy online svět hry Neverwinter Nights, zaměřen především na RP hru.
Last edited by efu_redo on 21:28 31. May 2010, edited 1 time in total.
Hmmm tak nic no...zrejme to je dneska na prd....neni patek 13? 
To monstera...jestli se ti to nelibi ze DM se snazi nejak pobavit hrace tak se ani logovat nemusis...si di zahrat singlepalyer...
To monstera...jestli se ti to nelibi ze DM se snazi nejak pobavit hrace tak se ani logovat nemusis...si di zahrat singlepalyer...
Last edited by venomeq on 21:28 31. May 2010, edited 1 time in total.
Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Cairon? Nenecháme to na inokedy? Riadne to preriedlo čo do hráčov + je už fakt neskoro
madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
*odpaluje raketu země/země s nezdravým množstvím plutonia*Tretas wrote:Na Thalii ti nepomůže ani protiraketový kryt, natož popelnice.
To monastera: neboj, aasimárci maj imku
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Jedno s druhym uzko suvisi. Server bol plny hracov a preto padal. Takze sa DM rozhodli spravit s hracov vyhnancov a bud ich uveznit alebo usmrtit. Aj tieto pady su cielene, pretoze je kazdemu jasne ze nemozno chytit vsetkych hracov tak ten zvysok bude zabity nasledkom padov.monstera wrote:Dva dny jsem tu nebyl a nestačím zírat. Co proboha děláte převraty, popravy, pronásledování postav a daší hovadiny ? A navíc to padá. Bojím se hrát, aby moje postava nebyla uvězněna, popravena, nebo nechcípla následkem pádu serveru....
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!