Pady serveru
Re: Pady serveru
Kdybyste věděli jak mne to mrzí a bolí...,přesuneme to na zítřek a já se domluvím s Kucikem jak na tu chybu...Už víme co sestřeluje serv...bude to znít vtipně , ale dělají to opravdu Gardisti ! 
" Je skutečně úžasné , co všechno lidé udělají , když jim to dostatečně důrazně zakážete. "
Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
" Za každý zločin musí být někdo potrestán. Je-li to pachatel , tím lépe. "
" Za každý zločin musí být někdo potrestán. Je-li to pachatel , tím lépe. "
madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
Cairon wrote:Kdybyste věděli jak mne to mrzí a bolí...,přesuneme to na zítřek a já se domluvím s Kucikem jak na tu chybu...Už víme co sestřeluje serv...bude to znít vtipně , ale dělají to opravdu Gardisti !
Myslim ze hraci ,teda nemuzu mluvit za vsechny ,ale vetsina to chape a radi si pockaj. Ponevac vi ze vysledek bude stat za to
Jsem právě koukal do logu, že to přestali shazovat DM. Tak mi pls napiš, co přesně to dělá.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
tak jako kdyby bylo za zabití gardistu xp .. tak se docela vsadím, že by byl problém brzy vyřešenjachyra wrote:návrh: čo tak ich všetkých zmazať? Ako zázračný zásah Dei-Ananga, ktorý sám sa na to už nemohol pozerať a vyhladil ich z povrchu zemského.
Xantipa
http://thalie.pilsfree.cz/pravidla-hry-217.htm
najdete mě na discordu: https://discord.gg/WgJwKG
http://thalie.pilsfree.cz/pravidla-hry-217.htm
najdete mě na discordu: https://discord.gg/WgJwKG
A já to věděl že Aria tím šou...ehmm příjemným trávením času zavaří modul.

Ach jo zase padlo.
Ach jo zase padlo.
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
- -darkvision-
- Bůh
Hmm, jako vždy, budou opakované pády? Tak já si jdu radši provetrat hlavu 
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
NECHTE SERVER ŘÁDNĚ NABĚHNOUT - NEPŘIHLAŠUJTE SE HNED!!
Ten server to nějak neunáší..
"Pak by te mohlo neco zabit a nemuselo by mit ani nahozene stinove zabiti..."
"Tady nešlo o zabijeni někoho v AFK - jak jinak chceš napsat že ho chceš omráčit, vezmeš ho zbraní po hlave (zabiješ) "
"Tady nešlo o zabijeni někoho v AFK - jak jinak chceš napsat že ho chceš omráčit, vezmeš ho zbraní po hlave (zabiješ) "
Tripple žuch
jakej je vlastně rekord?
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Kdopak nám to schazuje?
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
Server spadl Server Spadl kdopak nam ho postavi...kucik neni doma a mladi to neumi? 
A vsichni ruce nahoru

A vsichni ruce nahoru
Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
Jen tak dál a možná z tebe i něco bude.venomeq wrote:Server spadl Server Spadl kdopak nam ho postavi...kucik neni doma a mladi to neumi?
A vsichni ruce nahoru![]()
Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
Jo nebo prijde DM a rekne...Ja ti dam ze to mladi neumi..Tu mas *DM KILL* 
Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Hele není server nějaký seklý? Na webu je načtený na 101 % ale přitom mě nepustí do hry. 
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.