Gardalske mocaly

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
Marvin
Mistr

Gardalske mocaly

Post by Marvin »

Gardalske mocaly - jizni stezka -> ukazatel ukazuje "sever Murgond, zapad loviste" ......... na sever ziadny prechod nie je
na vychod od toho: Orci tesaky - Rozcesti -> ukazatel ukazuje:
-zapad Prahvozd = na zapad su gardalske mocaly
-vychod Gardalske mocaly = na vychod je Orci tesaky pobrezie

Gardalske mocaly - jizni okraj ......... hned za prechodom Bazinna zmija, pre low lvl co ide odniest balik do Murgondu smrt (vlastna skusenost)
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
Marvin
Mistr

Re: Gardalske mocaly

Post by Marvin »

Inu, prilozim k tomu i otazku:
Je v sucasnosti pristupny Murgond?
-nepotrebujem popis cesty ani odpoved typu "hladaj" ... staci mi "ano/nie"

Vdaka.
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
Istvan
Měšťan

Post by Istvan »

Ano je, ale uplne jinudy :wink:
Marvin
Mistr

Post by Marvin »

Dobre, diky moc :)
Locked