chyby v lokacích

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

efu_redo
Rytíř

chyby v lokacích

Post by efu_redo »

Mám dotaz. V některých lokacích se postava neustále zadrhává o terén i když jde po rovné cestě. Čím to je? Dá se to nějak opravit? Bejvá to občas důvod smrti. NPC si cestu najde automaticky a nezadrhává se, PC naopak díky tomu umírá. Dá se s tím něco dělat?

:|
Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
efu_redo
Rytíř

Re: chyby v lokacích

Post by efu_redo »

Z takové smrti mám vážně rozporuplné pocity. :evil:
kucik
Temnota

Post by kucik »

V jaký lokaci? Kde konkrétně?
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
efu_redo
Rytíř

Post by efu_redo »

kucik wrote:V jaký lokaci? Kde konkrétně?
Je jich opravdu hodně, většinou nejsou moc nebezpečné. Zkusím si s tím dát práci a dám sem screeny se zakroužkovanou pozicí, kde to je.
Yohan
Nováček

Post by Yohan »

jj..byl jsem tam taky..je to doopravdy hodne neprijemne...nemohl jsem se poradne ani hnout...nazev lokace jeste dodame
efu_redo
Rytíř

Post by efu_redo »

Yohan wrote:jj..byl jsem tam taky..je to doopravdy hodne neprijemne...nemohl jsem se poradne ani hnout...nazev lokace jeste dodame
Je to u hodně lokací, sepíšu všechny které objevím a dodám screeny
Cairon
DM Thalie

Post by Cairon »

Venkovní nebo vnitřní ? Les nebo tráva , jeskyně nebo krypty ?

Jo jestli si někdo stáhnul aktivně ten overide od Worma tak jste v pytli Thalie ho nepodporuje ... ukazuje vám to věci které tam ve skutečnosti nejsou a pokud obíháte neexistující věci tak narážíte do těch existujících , které nevidíte. :mrgreen:

Rejty by Vám mohl vyprávět jak se divil proč sázím stromy do prostřed cest...
" Je skutečně úžasné , co všechno lidé udělají , když jim to dostatečně důrazně zakážete. "
Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku

" Za každý zločin musí být někdo potrestán. Je-li to pachatel , tím lépe. "
Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
efu_redo
Rytíř

Post by efu_redo »

Cairon wrote:Venkovní nebo vnitřní ? Les nebo tráva , jeskyně nebo krypty ?
Jak jsem říkal, vyfotím, zakroužkuju a dám sem obrázky. Vím, že to je na cestě do karaty, tam je tráva. Pak je to na cestě v dorénským hvozdu, kde jdeš po cestě a zadrháváš se. Pak to je u medvědí jeskyně v krýnských horách, kde když jdeš k jeskyni po ,,skalách´´ zadrháváš se nehorázně a když po posílení příšer víš, že máš utéct a skoro utečeš, zadrhneš se a chcípneš.

Edit: *píská si a drbe se na svých skoro nových vlasech, koutkem oka kouká po Caironovi, co on na to*

Edit Cairon: Chyba je u tebe ... nejnom že si přišel o vlasy , ale navíc ti bohové hází neviditelné klacky pod nohy :twisted: Prostě smůla smůlovatá...já ti dám rouhat se !

Další Edit: Je to nespravedlivé. Vyjádříš svůj nesouhlas s vládnoucí stranou a oni tě už trestají. Kde to sakra jsme? :mrgreen: A je jedno zda jde jen o boha. Modlím se třikrát deně před spaním, ráno a před obědem. Mám tvou fotku pod polštářem a dokonce v nočním šuplíčku. :oops:
Last edited by efu_redo on 14:34 18. May 2010, edited 1 time in total.
Yohan
Nováček

Post by Yohan »

jo..je velmi flustruji videt..jak se na tebe zene rozezlenej meda a zasekleho v terenu te pote bezduvodne kouse do krku...a to mam zviratka rad
Yohan
Nováček

Post by Yohan »

Edit Cairon: Chyba je u tebe ... nejnom že si přišel o vlasy , ale navíc ti bohové hází neviditelné klacky pod nohy :twisted: Prostě smůla smůlovatá...já ti dám rouhat se !

dobre..kdyz je hazou jemu....v poradku...ale proc i me? :lol:
Yohan
Nováček

Post by Yohan »

Další Edit: Je to nespravedlivé. Vyjádříš svůj nesouhlas s vládnoucí stranou a oni tě už trestají. Kde to sakra jsme? :mrgreen: A je jedno zda jde jen o boha. Modlím se třikrát deně před spaním, ráno a před obědem. Mám tvou fotku pod polštářem a dokonce v nočním šuplíčku.

no teda...trestas ho jeste moc malo :twisted:
Luelle
Velmistr

Post by Luelle »

efu_redo wrote: Další Edit: Je to nespravedlivé. Vyjádříš svůj nesouhlas s vládnoucí stranou a oni tě už trestají. Kde to sakra jsme? :mrgreen: A je jedno zda jde jen o boha. Modlím se třikrát deně před spaním, ráno a před obědem. Mám tvou fotku pod polštářem a dokonce v nočním šuplíčku. :oops:

mít tam mou nic se ti nestane a ještě bys měl (možná) na co koukat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.

„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
-darkvision-
Bůh

Post by -darkvision- »

Luelle wrote:
efu_redo wrote: Další Edit: Je to nespravedlivé. Vyjádříš svůj nesouhlas s vládnoucí stranou a oni tě už trestají. Kde to sakra jsme? :mrgreen: A je jedno zda jde jen o boha. Modlím se třikrát deně před spaním, ráno a před obědem. Mám tvou fotku pod polštářem a dokonce v nočním šuplíčku. :oops:

mít tam mou nic se ti nestane a ještě bys měl (možná) na co koukat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tebe mame na plose, neboj se :wink:
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Bluud_Elf
Obyvatel

Post by Bluud_Elf »

V Ivory v levem dolnim rohu mapy je nejaky neviditelny objekt mezi domkem a stromem, kde z hlavni cesty vystupuje mala cesticka a je temer nemozne tudy projit. Je to malickost, ale kazda opravena chybka dobra ne? :wink:

A ctyri nejblizsi domky na leve strane Ivory nejsou zamceny, ale nemaji zadny prechod.

Karatske Lazne v Slechticke ctvrti nejsou zamceny a nemaji prechod nikam.
Parfemy-modni doplnky v Slechticke ctvrti maji prechod co nikam nevede.

Nevim jestli je to bug, nebo ne, ale probehl jsem celou Karathu a Ivory a nikde se neda koupit Krumpac.
Nakonec jsem tedy nasel dilny. Celou dobu sem se snazil dostat do dilen ve meste a nenapadlo me, ze je to dole vsechno namackany v jedny mistnosti dole ve sklepe. Jestli se muzu zeptat, proc nejsou normalne dilny pro kazdou profesi zvlast nahore ve meste? Nebylo by to pochopitelnejsi?

Animace pri kutani uhli se nezobrazuje. U ostatnich kovu to jede normalne, ale u uhli jen stoji postava a nehybe se.
Last edited by Bluud_Elf on 14:56 04. Jun 2010, edited 4 times in total.
"We all are standing in deep mud, but just few of us still look up to stars."

Czech republic RPG klub : http://www.xfire.com/clans/budweiscompany/

Image

Nesnaž se přesvědčid bohy, že nemají pravdu. Je to boj s větrnými mlýny.
Uražená pýcha je ta nejhorší nemoc.
Sveneld
Šlechtic

Post by Sveneld »

V ivory to dělají stíny domů myslim, jeden na jihu jak se jde k jezevcum a pak jeden dva u kneze nahore, po trave, ci po ceste je to pruchozi zaseknete se o stin domu, aspon co mam ja zkusenost
nwn
Locked