Rejty wrote:sandoftime wrote:chybí mi expíky za odemykání zámku, odstraňování pastí a vůbec podobné alternativní metody dobrodružství než jen všechno pomlátit
Tohle by se pak zneužívalo expením na neustálém pokládání a odpasťování. I kdyby zloděj nedostal expy za odstranění svojí pasti, tak by se pak střídali dva zloději dokola. Jinak by se mi to líbilo, ale najde se někdo, kdo to zneužije...
ee zas takhle jsem to nemyslel, samozřejmě pouze na znovu nezamknutelných dveřích a pastích, které jsou implicitně ve světě, ne na pastích od hráčů nebo dveřích které zamkl hráč
na jiném serveru to takhle funguje ale zas po tom nemůžu brečet moc, protože hádám že to tam mají nastavené past po pasti a dveře po dveřích (a nebo ne, netuším)
příklad pro ujasnění: jdu dungem, na zemi vidím před potvorama past, seberu jí a dostanu řekněme 20 expů, když ale past položím, nedostanu nic
pasti položené hráčem jsou pro systém velice snadno rozpoznatelné
stejně tak zámky, je někde zamčená pokladová truhla, za její odemčení dostanu nějaký ten expík, ale truhla už znovu zamknout nejde a pkud přece, zas lze poznat že ji zamkl hráč, tudíž žádný přísun zkušeností za to