GS

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
Grunt
Šlechtic

Re: GS

Post by Grunt »

Firefox_ wrote:...
Ok, uznávám že jsem se v tomhle zmýlil. Ale i tak. Zamyslete se nad tím problémem.
Zathirel Černokněžna

Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'.
Mrtev

Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
sandoftime
Urozený

Post by sandoftime »

Firefox_ wrote:
Grunt wrote:Já neříkám at se GS zruší, ja říkám ať se zkrátí doba trvání na 1kolo/lev. Tak jak to má být. Nechápu proč je to tady jinak a nechápu co to má společného s multiclassem.
Má být?

Greater sanctuary

Spell level: cleric 6; sorcerer/wizard 8
Innate level: 7
School: transmutation
Components: verbal, somatic
Range: personal
Area of effect: caster
Duration: 1 turn / level
Save: none
Spell resistance: no
je rozdíl mezi round a turn, jeden turn, česky tah, je 10 round, cesky kol

kolo trva 6 vterin, tah(turn) tedy minutu

klerik lvl 20 je v utocisti 20 minut
Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
Firefox_
Šlechtic

Post by Firefox_ »

Grunt wrote:
Firefox_ wrote:...
Ok, uznávám že jsem se v tomhle zmýlil. Ale i tak. Zamyslete se nad tím problémem.
To je to. Kde vidíš problém? Je to vylepšená vylepšená neviditelnost a taky, že je o dost kruhu nad ní. To, že wizna jde z města nakouzlená je irelevantní. GS je silný spell na vysokém okruhu nevím co k tomu říct.
Poupátko - :-O
Legewiel R'rorrok (Zau'ndar) - qu'el'faeruk d'qu'ellar R'rorrok
Firefox_
Šlechtic

Post by Firefox_ »

sandoftime wrote:
Firefox_ wrote:
Grunt wrote:Já neříkám at se GS zruší, ja říkám ať se zkrátí doba trvání na 1kolo/lev. Tak jak to má být
Má být?

Co tím chtěl basník říci?
Poupátko - :-O
Legewiel R'rorrok (Zau'ndar) - qu'el'faeruk d'qu'ellar R'rorrok
sandoftime
Urozený

Post by sandoftime »

Firefox_ wrote:Já neříkám at se GS zruší, ja říkám ať se zkrátí doba trvání na 1kolo/lev. Tak jak to má být

Má být?

Co tím chtěl basník říci?
peace sista, básník si něco blbě přečet...
Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
Derken-
Bůh

Post by Derken- »

A aby jste se nehádali, tak navrhuji dát GS i bardům a druidům :)
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
jachyra
Velmistr

Post by jachyra »

A čo tak dať GS všetkým povolaniam? A bude to komplet dokonalo vyrovnané :D
madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
Luelle
Velmistr

Post by Luelle »

nebo ho všem sebrat =)
Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.

„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
-darkvision-
Bůh

Post by -darkvision- »

Rejty wrote:Ne, multiclass opravdu není to, že mám dvě povolání na 10. a 10. levelu (celkem 20. level) a mám pak skilly jako obě povolání na 20. levelu.
Promiň Rejty, ale o tomhle multiclass je, víš?
Využití druhého classu za účelem mít lepší postavičku, proto to je taky možné a není to, jak tu píšeš, zneužívání nějaký mechaniky.

Vysvětli mi jedno, je tu několik lidí, kteří říkají, že o tom to je a pak tu seš ty, který říká, že to o tom není. Ty vs ty ostatní. Kde asi bude pravda?

EDIT TO SVENELD: To ze te nekdo sleduje v Gs, ze stoji vedle tebe a ty o tom nevíš, to je správné. Protože Gs tě činí nehmotným, tudíž ty někoho v Gs vedle sebe nevnímáš, on tebou může i projít a nepocítíš to.
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Bahnak
Čestný člen týmu Thalie

Post by Bahnak »

zkrátit :-D - možná i zrušit invis :-D
SDčkum sebrat HIPS
A nadejde čas válečníků :-)
Sebrali nám devast, tak se nám alespon neschovají :-D

No ták, lidi... debata o hovínku a ani se nedokážete shodnout jakou barvu má...

Dobrou...
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Sorrow
Mistr

Post by Sorrow »

Myslim si ze puvodni utociste bylo detekovatelne pravd. videnim.
Docela bych to zase vratil.
Na kazdy klic bude jednou paklic.
Aspon by kouzlici povolani nemelo takovou ultimatni ochranu a ostatni
by tolik nebreptali.Proste sance pro kazdeho.
Tedy pravdive videni: +10 do vsimavosti/prohledni neviditelnost/detekce utociste
Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
-RoF-
Ďábel

Post by -RoF- »

Hmm jo to by nebylo špatné, aby bylo vidět ty v útočišti pomocí TS *vzpomíná jak hned 2 ze 3 podtemnáků zmizeli do útočiště*
Ale lepší as id otoho nerýpat a nechat to jak to je ;)

Jinak měl bych dotaz, když mám invis a nebo vylepšený invis a použiju útočiště, skryje mě to a nebo to neustále buguje? (se ptám jestli to už někdo testoval).
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
tao kan
Mistr

Post by tao kan »

-RoF- wrote: Jinak měl bych dotaz, když mám invis a nebo vylepšený invis a použiju útočiště, skryje mě to a nebo to neustále buguje? (se ptám jestli to už někdo testoval).
já nedávno zkoušel obyč útočiště a vůbec to nefungovalo :-D
TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
Lolipop
Poutník

Post by Lolipop »

Se vším souhlasím s LDamianem.
Co se týče doby trvání GS,přijde mi v pořádku. Někteří zaklínači ani vyl. invis nemají,když dosáhnou vys. kruhu kouzel a mohou si dát GS.........dají si ho jako dávno očekávanou náhradu skrytí,které je pro kouz. charakter hodně důležité. Jak se píše,je to vyžší kruh kouzla,tak se předpokládá,že bude lepší než vyl. invis. To už rovnou můžete sahat na kouzla vyžších kruhů,protože jsou lepší.
Pokud chcete zkracovat dobu trvání GS,tak doufám,že ho předtím tedy alespoň někdo opraví. Snahy o to byly,já si jich moc cenním,ale nepodařili se. Už takhle je dost riskantní chodit v GS a modlit se zda vidět jdete nebo ne! To si prosím uvědomte.
Mě se například doba trvání tohoto kouzla nezdá vůbec dlouhá. Už jen proto,že každý kdo ho zakouzlí ví, že většinou ani nepoznáte zda kouzlo máte nebo ne, protože efekt kouzla často zůstává i když už dávno vyprchalo. Raději tu pište nápady jak to opravit než jak to ještě více dohnojit.
Kouzlení ze svitků kouzel jako timestop atd. pro bardy atd.? Proč ne pokud tomu obětovali dost bodíků........
Jak psal Rof,ano,závist je hrozná věc. :oops:
sandoftime
Urozený

Post by sandoftime »

Sorrow wrote:Myslim si ze puvodni utociste bylo detekovatelne pravd. videnim.
Tedy pravdive videni: +10 do vsimavosti/prohledni neviditelnost/detekce utociste
nejde to takhle udělat tuším

navíc i když někoho v utočuišti detekuješ, stejně mu nemůžeš nic udělat

můžeš do něj začít solit plošňáky, ale to je bug a jít by to nemelěo, stejně jako on by z utočiště neměl boostovat a léčit, utočiště je částečné přesunutí do jiné sféry, kdy sesilatel vidí co se děje v té jeho ale po dobu trvání kouzla ji nemůže ovlivnovat a ona nemůže ovlivnit jeho

můj názor je, že útočiště je fajn tak jak je td a jediné co bych upravil, by bylo jeho zrušeníé v případě, že sesilatel začne kouzlit byť neškodná pomocná kouzla, léčení, boosty a podobně
Locked