ale jen velmi malinko...
nebo jsem tě možná špatně pochopil, ale hájil jsi to s hroznou vervou.
Náhodou jsi pobavil s těmi Beholdery!Bahnak wrote:od této diskuze jsem se okamžitě distancoval, neboť nepřinesla žádné vynášení OOC informací druhé straně
dozvěděli jste se spoustu IC informací, tak se koukejte podle nich zaříditBahnak wrote:od této diskuze jsem se okamžitě distancoval, neboť nepřinesla žádné vynášení OOC informací druhé straně
Proč mám nepříjemný dojem, že DenGrasse už TEĎ číhá s DM postavou a jen čeká až po té "spoustě zaručeně pravých a nepodvržených IC informacích" bude smět vykosit drowy po tuctech na povrchu za prokazatalené "epic fails" v odhadu na IC události?DenGrasse wrote:dozvěděli jste se spoustu IC informací, tak se koukejte podle nich zařídit
...blondie, špatný zprávy a drowky nechodí nikdy samymaku wrote:A blondie nepřijde sama
Proto se jde už na devátou.. já osobně doufám, že takovýhle vedro nebudeBahnak wrote:Bahňíček dá vědět, ve stejném datu máme firemní den plný piva a grilovaných klobásek zdarma! To se pak těžko zvažuje. V těch vedrech co momentalně panujou se mi ani po ZOO nechce trajdat...
propásneš blondýnu...tancuješ na tenkým leduBahnak wrote:Bahňíček dá vědět, ve stejném datu máme firemní den plný piva a grilovaných klobásek zdarma! To se pak těžko zvažuje. V těch vedrech co momentalně panujou se mi ani po ZOO nechce trajdat...
Mám dobrovolníka.. skřepaslík to posledně vydržel, ale křičel pořád gagaga! A pivem jí asi neuctíš, to spíš zmzlinkouBahnak wrote:dobře, ale mám podmínku, někdo se objetuje a bude se mnou minimálně půl hodiny zírat na tučňáky!!! Dobrovolníkovi k tomu zakoupím pivo!