Výměna Itemů

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
-RoF-
Ďábel

Re: Výměna Itemů

Post by -RoF- »

monstera wrote:Při výměně itemů mi byl zabaven jako přesílený Praetorův štít, koupený u Dobrodruha. Nyní je opět u tohoto obchodníka v nabídce, se stejnými vlastnostmi jako ten, který byl Sandře zabaven.....
Omyl.

Původní Pratorův štít měl +5 OC a pohlcení 10/- chlad, elektřina, kyselina, oheň a 5/- zvuk. A možná nějakou magickou odolnost a tak.
Cena kolem 1 500 000.

Nový Pratorův štít má +3 OC a pohlcení 5/- chlad, elektřina, kyselina, oheň a zvuk a taky nějakou magickou odolnost.
Cena kolem 290 000.

Sice nevím proč sme nedostali štít hned při výměně, ale mě je to fuk, víc jak měsíc sem bojoval s železným +1 OC. :D
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
monstera
Mistr

Post by monstera »

-RoF- wrote:
monstera wrote:Při výměně itemů mi byl zabaven jako přesílený Praetorův štít, koupený u Dobrodruha. Nyní je opět u tohoto obchodníka v nabídce, se stejnými vlastnostmi jako ten, který byl Sandře zabaven.....
Omyl.

Původní Pratorův štít měl +5 OC a pohlcení 10/- chlad, elektřina, kyselina, oheň a 5/- zvuk. A možná nějakou magickou odolnost a tak.
Cena kolem 1 500 000.

Nový Pratorův štít má +3 OC a pohlcení 5/- chlad, elektřina, kyselina, oheň a zvuk a taky nějakou magickou odolnost.
Cena kolem 290 000.

Sice nevím proč sme nedostali štít hned při výměně, ale mě je to fuk, víc jak měsíc sem bojoval s železným +1 OC. :D
Tak se omlouvám, ta paměť již trochu selhává.....
Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne )
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
kucik
Temnota

Post by kucik »

-RoF- wrote:
Protože se DM nemůže zrovna snadno dostat k náhodně generovanejm předmětům do obchodů.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
-RoF-
Ďábel

Post by -RoF- »

kucik wrote:
-RoF- wrote:
Protože se DM nemůže zrovna snadno dostat k náhodně generovanejm předmětům do obchodů.
Aha tak to jo, já myslel že je normal v paletě nějak. to teda pak chápu ;)
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
kaz
Měšťan

Post by kaz »

Zdravim vsechny,
asi po pul roce jsem se tu zase objevil, takze jak se ted docitam, vymena me minula.
Takze pokud neco mam, co bych nemel mit, tak me prosim nekamenujte :wink:
Locked