Bluud_Elf wrote:
Opravte me nekdo, ale ja myslel, ze hlavni role DM je mit zabavu a tvorit zabavu pro hrace ne?
bohužel vzhledem k hráčům,kteří hrají,jak hrají nemůžem jen dělat Q,ale taky musíme hlídat, hlídat, hlídat
maku je maličko vznětlivej a já se mu ani nedivím....já kolikrát, když vidím co jsou hráči schopní dělat a jak bez mozku nechávají svou postavu jednat nadávám jak špaček, létají věci okolo mě a podobně - jednou přítel dostal tužkou, protože zrovna vešel do pokoje a já se rozčilovala
nikdo není neomylný a vše je o úsudku, ale dokážete si sebe představit ve stejném postavení? řeknu,že já taky byla plná slov "kdybych já byla DM tak..." realita je pak o dost jiná, když se těšíte jak uděláte spoustu věcí pro hráče a musíte řešit tunu pískovin
proč by nemohla postavapři DM Q zemřít? já jsem spíš zastáncem toho, že postava při mémQ nezemře a pokud tak jí tobude nahrazeno, ale že jsou i náročné Q, které mohou znamenat permku? ano jsou
proč by při setkání s DM měla postava být hájená? DM zpostředkovává reakci svět a svět je krutý
já dokonce jednou dva hráče jen tak odpravila, protože to odpovídalo atmosféře hry a pak jim vrátila expy, že se cítili bezmocní? situace to potřebovala.....
to že vaše představy o hře se nesnoubí s představami toho a toho DM? jsme jen lidé a jsme rozdílní,to náš činí tak zajímavími
Jistí lidé *kouká významně na Píska* by si měli uvědomit, jak s lidmi komunikují, to že s někým jednáte pohrdavě a urážíte ho, není zrovna chytré, zvlášt když jeto člověk kterého čas od času potřebujete - kolikrát jsme už předávali věci z toolu...
a DM tu skutečně nejsou jenpro zábavu, nejsou to nemyslící otroci, kteří nesmějí říctsvpůj názor a slouží jen k tomu, aby vám přendali věci z toolu a nahradili ztráty po pádu serveru
jsou ztělesněním pravidel a reálií, jejich prostřednictvím svět reaguje na vaše chování
a žeje postava 24 reálných hodin v žaláři? není náhodou onen člověk,co tohle nadnesl členem klubu permanentní smrti? A to že může být postava zavřená třeba i několik měsíců vám nepřijde realistické?
já chápu, že je neustále třeba se ohánět tím zlem jménem hratelnost, ale přestante trochu ty postavy HRÁT začněte je ŽÍT