Zmizeni sipare v alwu
Zmizeni sipare v alwu
Zajimalo by me kam zmizel sipar v Alwienu kde ma mted brat sipy novy luk kdyz nefunguje ani kraft ?
Život je svině, a teď vypadni mám práci.
Re: Zmizeni sipare v alwu
Inu len v Karathe
lepšie nezískaš ...
a v crafte ani nesnívaj, lebo napr za 4k kúpiš 10 000 sípov ... v crafte = truhlárine, ak to neopravia, tak sa vyrába len po 200ks šípov, čo je prd pre lukostrelca
navrch si zober, naj šípy v crafte: 20 000 zlatých = 200 šípov
a v crafte ani nesnívaj, lebo napr za 4k kúpiš 10 000 sípov ... v crafte = truhlárine, ak to neopravia, tak sa vyrába len po 200ks šípov, čo je prd pre lukostrelca
navrch si zober, naj šípy v crafte: 20 000 zlatých = 200 šípov
madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
Re: Zmizeni sipare v alwu
vubec by mi to nevadilo
ty penize jako lovec mam skoro hned zpet tedy pokud hraju nejak trvale spis jde o to ze davat dmg 1K4 kdyzjsme daval 1K10 je trochu .. na nic kdyz si vemes ze chodim doprahvozdu cernyho lesa atd
Život je svině, a teď vypadni mám práci.