přání bydlet
přání bydlet
Rád bych ještě nějaké možnosti pronájmu bytů, popřípadě větších statků. Všechno je teď vyprodané
. Ideální by byla nějaká věžička pro mága. 
Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
Re: přání bydlet
Proc tak skrome? rovnou opevnenou pevnost s golemama...a vubec rovnou opevneny hrad s velykm prikopem a zraloky:D
Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
a s hladomornou pro sarkastické nenechavcevenomeq wrote:Proc tak skrome? rovnou opevnenou pevnost s golemama...a vubec rovnou opevneny hrad s velykm prikopem a zraloky:D
Typický problém s rozšiřováním pronájmu je, že někdo ty interiéry musí udělat. (Tímto děkuji autorům za stávající). Neni to nic složitého, ale je na to potřeba čas a pečlivost.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
rád si vytvořím interiér věže, pokud by to šlo (vstup by mohl být v místě magické univerzity třeba v Karathě)...Dal by mi prosím někdo návod, popřípadě nějaké věci ke stažení k práci na interiérech? Rád se do toho pustím. Děkujikucik wrote:Typický problém s rozšiřováním pronájmu je, že někdo ty interiéry musí udělat. (Tímto děkuji autorům za stávající). Neni to nic složitého, ale je na to potřeba čas a pečlivost.
Návod "snadno a lehce":černý vlk wrote:rád si vytvořím interiér věže, pokud by to šlo (vstup by mohl být v místě magické univerzity třeba v Karathě)...Dal by mi prosím někdo návod, popřípadě nějaké věci ke stažení k práci na interiérech? Rád se do toho pustím. Děkuji
http://nwn.wikia.com/wiki/Main_Page
(sekce: Builder categories, jsou tam poměrně dobré rady), jinak modul Thalie je ke stažení na webu.
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Len nech sa vám nestane to, čo mne
že riadnou zhodou omylov si prenajalo môj domček po sebe pár ľudí .... to by ešte šlo, lebo myslím, že to potom Kucik poopravoval a aj väčšina hráčov bola tak slušných, že ma na to upozornila.
Za to samozrejme ooooooooohromná vďaka Kucikovi, fakt si cením, že si sa na to pozrel.
A teraz, čo sa vlastne stalo? Mala som v tom domčeku celkom fajnovú zásobu byliniek, jak z povrchu tak podtemna ... a čo sa neudialo? Nejaký dobrák, čo sa tam pohyboval mi komplet vybrakoval všetky bylinky z podtemna, okrem jedinej, ktorú si asi nevšimol
holt vďaka mu .. ešteže som si našla jeden deň voľna, abych nanovo prešla podtemno v kompletke 
len jediné mi bolo ľúto ... toľko podtemnákov v hre a na žiadneho som nenarazila.
Za to samozrejme ooooooooohromná vďaka Kucikovi, fakt si cením, že si sa na to pozrel.
A teraz, čo sa vlastne stalo? Mala som v tom domčeku celkom fajnovú zásobu byliniek, jak z povrchu tak podtemna ... a čo sa neudialo? Nejaký dobrák, čo sa tam pohyboval mi komplet vybrakoval všetky bylinky z podtemna, okrem jedinej, ktorú si asi nevšimol
len jediné mi bolo ľúto ... toľko podtemnákov v hre a na žiadneho som nenarazila.
madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka