PC kostky - V ŘEŠENÍ
PC kostky - V ŘEŠENÍ
PC kostky na hody na vlastnosti a skilly jsou dost zabugovany. Spousta moznosti zacne nahodne hazet hody, ktery nemaji nic spolecnyho s tim na co si chce clovek hodit. Pokdu nejaky Scripter ma zajem to opravit, napiste mi sem prosim a ja projdu hody jeden po druhem a vypisu jaky jsou spatny.
"We all are standing in deep mud, but just few of us still look up to stars."
Czech republic RPG klub : http://www.xfire.com/clans/budweiscompany/

Nesnaž se přesvědčid bohy, že nemají pravdu. Je to boj s větrnými mlýny.
Uražená pýcha je ta nejhorší nemoc.

Re: PC kostky
Kostky jsou součástí přejatýho dmfi systému hůlek. Vrtat se v tom je dost obtížný a jednodušší je v postatě to udělat znovu a jinak.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
- -darkvision-
- Bůh
Zeptejte se Demońáků jak to maj, jejich wb, ty tam maj použitelné kostky.
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Oni jako v zakladu fungujou, jen dost casto to zacnne hazet i kdyz sis jeste nevybral. Napriklad pokazdy kdyz clovek najede do druhe skupiny hazeni na skilly, tak to vzdycky hodi na odstraneni pasti atd... A kdyz jsem jeste navic videl, ze hody se zobrazuji vsem DM, tak sem si rikal, ze to musi bejt docela opruz. I kdyz ono to asi zas tak moc hracu nepouziva. Kazdopadne me se to jevi jako dost zasadni vec co by mela fungovat.
"We all are standing in deep mud, but just few of us still look up to stars."

No vidíš, tak je to úplne jasné
šup a nascriptuj to ... kľudne to WB potom zapoja do hry.
Lebo ako si hovoril, kocky používa fakt minimum hráčov. A sú veci, s ktorými sa WB musia pasovať a dotýkajú sa komplet hráčov. Ako chyby lokácií, craftu a pod. Kocky sú minimum
Lebo ako si hovoril, kocky používa fakt minimum hráčov. A sú veci, s ktorými sa WB musia pasovať a dotýkajú sa komplet hráčov. Ako chyby lokácií, craftu a pod. Kocky sú minimum
madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
Kde jsou ty kostky špatně? Procházel jsem to a přijdou mi naprosto v pohodě. ( neproházel jsem uplně vše )
Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
Ale třeba je používá minimum hráčů právě proto, že jsou zabugované nebo neví jak. Navíc využití skillů jako podvádění, přesvědčování, zastrašování, znalostí, umění, kradení je v pokročilejším RP na kostkách dost závislé, jen je otázka kolik lidí ho chce doopravdy hrátjachyra wrote:No vidíš, tak je to úplne jasnéšup a nascriptuj to ... kľudne to WB potom zapoja do hry.
Viz. co psal Bluud_elf - háže jiné skilly a občas se samo změní kdo všechno má hod vidět. Takže v ideálním případě zaspamuješ dm kanal než si hodíš co chceš. Navíc tam byly (jsou) nějaké nejasnosti v překladu...efu_redo wrote:Kde jsou ty kostky špatně? Procházel jsem to a přijdou mi naprosto v pohodě. ( neproházel jsem uplně vše )