dneska jsem prodal trofeje vetešníkovi a k mému překvapení vzal i rozdrcené peří plivníka
jeden by řekl že když něco rozmlátí tak už je tosurovina pro alcha a vetešník to nevykoupí, tak se jen ptám jestli je to správně
Alchymie/trofeje
-
sandoftime
- Urozený
Alchymie/trofeje
Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
Re: Alchymie/trofeje
jistě že je, je jedno, jestli koupím surovinu nebo plotovar, ne ?sandoftime wrote:dneska jsem prodal trofeje vetešníkovi a k mému překvapení vzal i rozdrcené peří plivníka
jeden by řekl že když něco rozmlátí tak už je tosurovina pro alcha a vetešník to nevykoupí, tak se jen ptám jestli je to správně
Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne )
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
-
sandoftime
- Urozený
no mě by teda nebylo jedno kdybych vykupoval trofeje a někdo mi přinesl drcený parohy
Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
No, ale je to tak - vykupují se všechny suroviny do alchymistického kraftu, jakkoli upravené, pokud jejich neupravená verze měla/má parametr "trofej". Tj. sebere veškeré peří/krev/sliz/srdce/žaludky.sandoftime wrote:no mě by teda nebylo jedno kdybych vykupoval trofeje a někdo mi přinesl drcený parohy
Taky mě to poprvé zaskočilo, protože třeba "usušené" kůže do kožešnického kraftu ti nesebere...a od jisté doby prodávám jen přes stolek
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín