smysl příspěvku je obvykle v jeho celku, ne v tý větě, která se ti hodí ...to už je ale poučení spíš do života, než do hryphotter wrote:... Jaký to pro ní bude mít důsledky je popsáno. ...
nicméně poděkovat můžeš zas
smysl příspěvku je obvykle v jeho celku, ne v tý větě, která se ti hodí ...to už je ale poučení spíš do života, než do hryphotter wrote:... Jaký to pro ní bude mít důsledky je popsáno. ...
jo tohle je lepšíLDamian wrote:Proste prochazet se po meste (obydlenem, stabilnim sidle - at uz je to mesto nebo vesnice) nepratelske frakce je brano jako utok a utok je mozny jen s pritomnosti nebo domluvou s DM, ktere na nej dohlizi a zajistuje pripadne reakce npc.
já sem ale nereagoval na tebe, nýbrž na RoFaKaTo wrote:..
OMFG, epic fail!Krata wrote:já sem ale nereagoval na tebe, nýbrž na RoFaKaTo wrote:..
Ano k tomuhle se ozvu. Ten kobold byl můj. Měl invis a prošel do Ivory přes tu díru ve zdi co tam je. Byl smirenej s tim ze klidne muze umrit, co mel delat, mel narizeni od sveho pana. Nikoho ale zabit nechtel, to ze ten lowlvl co me uvidel na me hned zautocil a ja mu dal prilezitostnej, co jsem mel delat?KaTo wrote:*vzpomíná si na vraždy v Ivory*, i když to nebyl vlastně drow, ale ten "jejich" ještíreka Ivory není město
, ale díra.
Tady bych te opravil, to kouzlo je něčím zjistitelné, ale neřeknu Ti čím, protože, jak je vidno, málo lidí to ví a upozornuji, nejedná se o BUG.KaTo wrote: Tohle ultimátní kouzlo, zajišťující "shift do jiné sféry", je jakýmkoli na Thalii známým způsobem nezjistitelné. Pro vysvětlení - hodíš si Útočiště (myšleno GS = Větší, to menší má save na vůli) a pokud nezbugne, neprohlídne tě nic (vyjma DM postavy), ani TS, ani Spot, ani Listen, ani Beholder, ani Mág. Vpodstatě je to 100% skrytí.
btw - proč bych si měl sakra zaměstnávat ručičky otevíráním brány? Snad počkám, až mi nějaký dro...otrok otevře, ne?-darkvision- wrote:...musel bys otevřít bránu, kdybys otevřel bránu, tak by na to reagovala npc, protože by tam nic neviděli a brána se jen tak neotevře, tudíž by se dalo usoudit, že ji "něco" otevřelo a tak by npc reagovalo. Asi tak.