ravagorn wrote:...
Musim psat srozumitelně, bohužel dlouhou hrou jsi ztratil nadhled a soudnost.
Takže nejprve k bodům:
1. Nezapomene, každý vězněný má svůj účel. -
Asi neznáš historii, na mnoho vězňů bylo zapomenuto at úmyslně či neúmyslně. Existuje i doživotní trest a podobně.
2. Nechápu souvislost.
Napsal jsem, že mnoho hráčů v průseru odlogne, jsou to klasičtí emoteři (definice dále), jen konstatuji jaká byla řešení.
3. Nevim kdo to radil, radit smrt je kravina.
Přečti si texty výše, psal to tam jden hrač jako radu.
Definice emotera - neuveritelne serie emote, že se obsah ztrácí.
Takže obecně zaznělo tady několik názorů, které stojí za komentář.
I. Skoda, že se nemůžou dávat XP....
Myslím že dotyčný člověk nechápě, že ten týden človek nemohl hrát, xp by získal ve vetší míře sám hráč.... V kazdem pripade došlo k nepochopení základního cíle hry a tou je zábava. (zkusebne jsem několikrát logl a musím říci, že ani jeden hrac nebyl online, jak rikam, mohu mluvit se zdí, tomu říkám hra - 26 hodin, kdy jsem z toho mohl 6-7 hrát a bavit se.)
II. Sobeckost hrače vychazi z předpokladů, že kvůli své zábavě není schopen kompromisů a jede svéřepě svou. Není pochyb, že takhle hraje 90% evilů na všech shrdech, co jsem byl, pojížděči newbies byli a budou. Clovek, který si neuvědomuje, že znemožnění hrát na týden kvůli své hře není sobecké, je proste bu´t hloupý, nebo sobec. rozumný hráč nás nacpe do arény za dve hodky po chycení nechá pochcípat a je to.... nvím co by ten samý drow rekl na to, kyby ho chytili hraci na povrchu a dali na týden k ledu....
promin, ale ji nade vší pochybnost sobec.
III. dozvědel jsem se, že normální lidé nemohounikho uvěznovat jako drowové, jen nejací vyvolení.... a globálně všichni drowové no bomba

"Prohlášením, že jsi nevinen, potvrzuješ svojí vinu." Neznámý muž na neznámém míste při neznámé příležitosti.
Quido z Červíčkova - dobrácký gnóm a zapřísáhlý antiteista.