NEPRODEJNE TROFEJE
NEPRODEJNE TROFEJE
Sem pise nazev, popr. jeste z ceho to pada / stahuje se trofeji, ktere nejsou prodat u vetesnika. Jedna se zejmena o bosse.
!!!Spam bude mazan!!!
!!!Spam bude mazan!!!
Vedoucí týmu Thalie
Re: NEPRODEJNE TROFEJE
Opraveny vsechny trofeje, na ktere sem prisel. Prodejne budou nove ziskane, ne ty co mate u sebe!
Vedoucí týmu Thalie
- Gorrgorroth
- Šlechtic
vůdce smečky hyen, poušť abghad be dali, nemá žádnou kůži
DM-Gorrgorroth- NEEXISTUJÍCÍ
smaženývepřovýřízekshranolkamaazeleninovouoblohou
smaženývepřovýřízekshranolkamaazeleninovouoblohou
Kostlivý ogr - vypadnou z něj dva klouby, které nikdo nekoupí jako trofej.
- Lord_Berserk
- Velmistr
a perly to samy
clovek se kope s nima sto let a k nicemu nejsou 
...VIKINGS are back...your agony begins !!! 
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
Nejedna se o neprodejnou trofej, ale o trofej prodejnou za velmi zvlastni cenu.
Pirko mlady erinye z Piskovcovyho dolu, prodava se za 350g, pritom boss samotnej se zdal bejt alespon na stejny urovni jak Starej Drapatec jehoz ostny se prodavaji za 4.4k, creepy v dole jsou taky na stejny urovni jako drapatci, ne-li tezsi.
Pirko mlady erinye z Piskovcovyho dolu, prodava se za 350g, pritom boss samotnej se zdal bejt alespon na stejny urovni jak Starej Drapatec jehoz ostny se prodavaji za 4.4k, creepy v dole jsou taky na stejny urovni jako drapatci, ne-li tezsi.
mno... k trofejim. Dneska se loví klepetnatec psyonik. Šel jsem zabít starého klepetnatce psyonika, ale Urilto Abrixo trofej nevzal, pravděpodobně se spokojí s trofejí z obyčejného klepetnatce psyonika za 1,8K. Další věc je starý mikanoid. Z něj padá obyčejná spóra, která padne z každé kolonie spór. Chtělo by to dát starému mikanoidu nějakou hodnotnější trofej. A namísto klepetnatce psyonika nastavit starého klepetnatce psyonika. Teda pokud se nepletu a na thálii není někde schovaný obyčejný bosák jménem klepetnatec psyonik, to si nejsem jistý.
Bůh s náma a dobré pryč!
Čvachtana Mlaskalová: "S tou ctí si pochopitelně dělám pr***..."
Kapibarana Bobříková
Balisstra Zau’ndar
Nenia Dea
Čvachtana Mlaskalová: "S tou ctí si pochopitelně dělám pr***..."
Kapibarana Bobříková
Balisstra Zau’ndar
Nenia Dea
- Klepetnatec u jezera*Jeanes wrote:mno... k trofejim. Dneska se loví klepetnatec psyonik. Šel jsem zabít starého klepetnatce psyonika, ale Urilto Abrixo trofej nevzal, pravděpodobně se spokojí s trofejí z obyčejného klepetnatce psyonika za 1,8K. Další věc je starý mikanoid. Z něj padá obyčejná spóra, která padne z každé kolonie spór. Chtělo by to dát starému mikanoidu nějakou hodnotnější trofej. A namísto klepetnatce psyonika nastavit starého klepetnatce psyonika. Teda pokud se nepletu a na thálii není někde schovaný obyčejný bosák jménem klepetnatec psyonik, to si nejsem jistý.
- Klepetnatec v prahvozdu
- Klepetnatec v černym lese
Jeden z nich to bude.
- U Mykanoida je šance na artefakt, takže myslím, že je v pořádku, že z něj neni trofej, protože je to opravdu lehký boss. Taková skoro nekouzlící obdoba necromancera u Urgolda
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
Zdarec, je to podobný problém, proto to písnu sem,
Karatha - Sir Hevair říká, že v tomto období se loví trolí náčelník. Vyrazím z města, sejmu trola, vezmu z něj srdce a vrátím se pro slíbenou 4násobnou odměnu, ale dostane se mi odpovědi, že trofej je příliš stará - toto vše se stalo během cca 1 hodiny real.
Z města k trolům a zpět jsem neběžel, doufám že to není podmínka
V reálu se toto odehrálo dneska cca mezi 15 dod a 16 hod.
Karatha - Sir Hevair říká, že v tomto období se loví trolí náčelník. Vyrazím z města, sejmu trola, vezmu z něj srdce a vrátím se pro slíbenou 4násobnou odměnu, ale dostane se mi odpovědi, že trofej je příliš stará - toto vše se stalo během cca 1 hodiny real.
Z města k trolům a zpět jsem neběžel, doufám že to není podmínka
V reálu se toto odehrálo dneska cca mezi 15 dod a 16 hod.
Ne ne, to se loví ten trolík z prahvozdu 
Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
Aha
tak to se omlouvám.
To je blbost... zaprvé trol v prahvozdu je šaman prastarých trolů nebo tak nějak a za druhé by neřikal že trofej je stará, ale, že u sebe nemáš nic co by chtěl nebo tak něco... tam je spíš nějakej bug.Sorrow wrote:Ne ne, to se loví ten trolík z prahvozdu
Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
-
Prasokralik
- Bůh
Trol z Dorenu to každopádně není, tohle je jinej náčelník.
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
Pain is temporary. Victory is forever.
Jen připomínám, že by opravdu bodlo, kdyby se lovčí při zadání Q zmínil "KTERÉHO" klepetnatce psionika teda vlastně chce. Naposledy mi z invu sebral kýženou hlavu (jmenovala se na chlup přesně tak jak ji chtěl), vyhodnotil ji nejspíše jako špatnou, dal mi za ni 1 zlatý, pak znovu přehodnotil, že prý jsem ukol splnil... lovecká sezóna komplet, 1 zlatka se šikla.... (...podotýkám, že kdybych ji raději střelil vetešníkovi tak mi za tu hlavičku dá několik tisícovek a ani necekne...)Derken- wrote:- Klepetnatec u jezera*
- Klepetnatec v prahvozdu
- Klepetnatec v černym lese
Jeden z nich to bude.
Dále připomínám že i když má pavouček v Agraru hezký tělíčko k prodeji a stará digesterka nádherný krunýř k nezaplacení, že by se šiklo kdyby se tyto dvě trofeje občas i objevily na seznamu lovčího. Je tomu již nějakej ten pátek a nikdo furt nic.
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
- -darkvision-
- Bůh
Pavouček v agaru se loví, Nhildie na tom nahrabala nemalej balíček, jen na ní.
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první