Suma sumárum - už sem zvědavej jak to tu po wipu ožije a přeju serveru plno novejch hráčů
Prvotní dojem :)
Prvotní dojem :)
Sice nebudu mít v brzký době na hraní moc čas, ale zatím to tu vypadá velice slibně. Pěkně propracovaný reálie, nápad dát 3.lvl za příběh a historii... myslim si že tohle udělá svět víc zábavnější než jen creepování. Taky doufam že se rozjede pořádně podtemno a budou fungovat otroci 
Suma sumárum - už sem zvědavej jak to tu po wipu ožije a přeju serveru plno novejch hráčů
Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá?
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
Re: Prvotní dojem :)
Jenom čas ukáže jak na tom Thalie doopravdy je.Každopádně tým Thalie zaslouží velké poděkování.
Nwn ještě nepatří do starého železa
Nwn ještě nepatří do starého železa
Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec"
"Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile"
Arrswil tiefling nekroman
"A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
"A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
Zdravim.
Po dlhsej dobe sa znova pozeram na stranky Thalie a vidim vela peknych zmien. Z obojrucnymi zbranami ste ma veru potesili. Okridlenymi elfami veru tiez
Sice som nasiel iste zmienky, ale nic blizsie. Preto sa rad spytam, ako je to z drowmi a slnecnym svetlom? In game prosim
Vsetko dobre do noveho roku.
Theo
Po dlhsej dobe sa znova pozeram na stranky Thalie a vidim vela peknych zmien. Z obojrucnymi zbranami ste ma veru potesili. Okridlenymi elfami veru tiez
Sice som nasiel iste zmienky, ale nic blizsie. Preto sa rad spytam, ako je to z drowmi a slnecnym svetlom? In game prosim
Vsetko dobre do noveho roku.
Theo
Ora et Labora
Drowove jsou na slunecnim svetle slepi a zpomaleni. Den na povrchu zkratka neni jejich pritel.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Smz to plati i pro ostatni narody Podtemna.kucik wrote:Drowove...
Vedoucí týmu Thalie
Hlubinny pulcik ne. Ten na svetle vidi.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Jo taky se mi ty změny líbí
nejvíc teda ty přehozy přes brnění a nejmíň to omezování kouzel, ale to myslím záleží na zvyku. Každopádně kouzenická povolání budou velice oslabena, když se vezme v potaz to časové omezení boostů a jiných pěkných věcí a zvýšení času mezi meditacema za lvl. Ale jinak pěkný 
Moidrin Kluzký z rodu Rudovousů - Trpaslík-obchodník s nedostupným zbožím
Bolák Obrolom - Hobit-Pán šelem, zabiják orků
Bolák Obrolom - Hobit-Pán šelem, zabiják orků
Taky se mi všechno hodně líbí
, nový možnosti, systémi a tak. nevim s čim začít po wipu. Jen škoda toho zdržení a doufám že se to brzy vyřeší a Thalie se rozběhne.. s tim co vidim je to těžký čekat 
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
- Phantorris
- Šlechtic
Vypadá to zatim všechno opravdu moc dobře a nemůžu se dočkat až si to vyzkoušim ve hře(i když časově to budu mít teď taky docela náročnější a nevim kolik mi toho zbyde na hraní).Akorát škoda že se to čekání protáhne, ale chápu, že to je dost práce a neni to jednoduchý.I nový forum je super!Přehozy přes brnění zní zajímavě a sem zvědavej jak to bude vypadat ve hře,ale osobně se mi moc líbí novej systém zbraní a brnění.Aspoň bude moct mít plnou plátovou zbroj opravdu silnej bojovník a ne každej koho to zrovna napadne apod.
Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
rekl bych, ze omezeny bylo to, co bylo presileny...jinak by se to taky neomezovalocmon wrote:Jo taky se mi ty změny líbínejvíc teda ty přehozy přes brnění a nejmíň to omezování kouzel, ale to myslím záleží na zvyku. Každopádně kouzenická povolání budou velice oslabena, když se vezme v potaz to časové omezení boostů a jiných pěkných věcí a zvýšení času mezi meditacema za lvl. Ale jinak pěkný
Je tu spousta peknych novych veci, budiz opevovan tym, ale mam pocit, ze prskavkam odzvonilo...at ziji valecnici. Hracum co budou hrat carodeje nebo zaklinace bych extra odmenil za odvahu uz jenom pri uvaze zkusit to
:D:D:D
stiznosti sem -> 291472609
jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska ***
ministerstvo zabavy varuje:
creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
Kiri wrote:Je tu spousta peknych novych veci, budiz opevovan tym, ale mam pocit, ze prskavkam odzvonilo...at ziji valecnici. Hracum co budou hrat carodeje nebo zaklinace bych extra odmenil za odvahu uz jenom pri uvaze zkusit to:D:D:D
To bych netvrdil.Jistě se tady najde dost rp hráčů co budou hrát za magická povolání.
Mě se to netýká ja hraju pořád bojovníka
Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec"
ja magii taky moc neduveruju, takze se me tyhle upravy nijak netykaj. Myslim ale, ze prskavka muze porad ukazat svoji silu. Mag nemuze taky prskat celej den, takhle si bude setrit silu a zasahne jen v nutnem pripade.
Urcite ubydou "svatecni" magove a na jednu stranu to je asi i dobre. Precijen stvoreni se schopnosti ovladat takovouto silu nepotkavate na kazdym kroku.
Urcite ubydou "svatecni" magove a na jednu stranu to je asi i dobre. Precijen stvoreni se schopnosti ovladat takovouto silu nepotkavate na kazdym kroku.
Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
no na kazdym kroku nepotkavam ani typky se sekerama, nebo kladivama, pokud nejsem v praci/brigade. To uz je zase krapet o nicem jinym viz debata o behani/nebehani ROFL
kazdyho nazor, kazdyho vec
kazdyho nazor, kazdyho vec
stiznosti sem -> 291472609
creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe