Poděkování
- Dark_Sidius
- Šlechtic
Re: Poděkování
Děkuji DM za pomoc!
Gerda Rudá
Náš rod je jako řetěz - jeden slabý článek zatratí všechny.
Titulní strana Knihy Řetězů
Náš rod je jako řetěz - jeden slabý článek zatratí všechny.
Titulní strana Knihy Řetězů
děkuji za pěkné elfské povídání doufám, že někdy budem mít čas jen na to a bude ho víc =)
Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
Děkuji kolegům z Thalie Dota Teamu za příjemné odpoledne
Příjemná změna.
děkuju všem
za hru a pomoc arnymu
bylo to potreba
Život je svině, a teď vypadni mám práci.
Rad bych podekoval vsem DM a hracum, kteri se zucastnili vcerejsiho questu. Dobre jsem se bavil a dostalo se mi i ponauceni pro priste
. Neni nad tuhy boj v diplomacii a vlidna slova od jeji vysosti Prince Alwarielskeho.
Jen se potvrdilo že nerýpají pouze trpoši, ale i elfové.Desmond wrote:...
Taky děkuju, vůbec mě ze začátku nenapadlo že se z toho vyklube quest na 6 hodin.
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Dekuju za neochvejnou trpelivost a pomoc Luelle....:-*
Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
děkuji za hru 
Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
Děkuji za úžasnou báseň od tajemného barda jménam Hayidash. Pobavila. 
Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR!
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
Souhlas! Strašně jsem se smála!LDamian wrote:Děkuji za úžasnou báseň od tajemného barda jménam Hayidash. Pobavila.
Kieran a Desmin Hanifah Ardian
Layla Morwinyon Mirima
Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
Layla Morwinyon Mirima
Farah Al Marfa - NPC
Rád bych poděkoval DM Maku, Izrrarovi, Urlraenovi za hru v posledních dnech, je to s vámi fajn.
A také velké dík patří Desmondovi za pěkné spestření hry. ( Jestli máš podobný názor a problém s mou hrou jako pan božský a nedoknutelný redo, tak mi ho klidně napiš do PM, budu rád, když se budu moci poučit nebo vyslechnout kritiku od hráče jako jsi ty ).
Budiž vám díky a hodně štěstí ve hře
A také velké dík patří Desmondovi za pěkné spestření hry. ( Jestli máš podobný názor a problém s mou hrou jako pan božský a nedoknutelný redo, tak mi ho klidně napiš do PM, budu rád, když se budu moci poučit nebo vyslechnout kritiku od hráče jako jsi ty ).
Budiž vám díky a hodně štěstí ve hře
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
Díky Maku, tvé zjevení mě probralo z mdlob... ale ten čaj si příště vytřeš ty 
"Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
Po delší době jsem se logla a ... velmi pobavila jiskrným rozhovorem! Díky!
A omlouvám se jistému veverkami postiženému trpaslíkovi. Tak napůl - tou druhou půlkou si to zatraceně zasloužil.
A omlouvám se jistému veverkami postiženému trpaslíkovi. Tak napůl - tou druhou půlkou si to zatraceně zasloužil.
Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž".
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Chtěl bych poděkovat Lashekovi za jeho epickou hru. Tím co včera sehrál trumfnul všechna DM, která jsem kdy potkal a to i na jiných a zahraničních serverech. Strčil si je všechny do kapsy, smekám. Tady si dovolím malou ukázku.

No a na závěr patří díky i třem hráčům, se kterými hraju nejčastěji a kteří hrají moc pěkně. Desmond, Venděa, Farah. Dík za hru s váma.

No a na závěr patří díky i třem hráčům, se kterými hraju nejčastěji a kteří hrají moc pěkně. Desmond, Venděa, Farah. Dík za hru s váma.
Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
Doufám, že si zase zahrajemeefu_redo wrote: No a na závěr patří díky i třem hráčům, se kterými hraju nejčastěji a kteří hrají moc pěkně. Desmond, Venděa, Farah. Dík za hru s váma.
Kieran a Desmin Hanifah Ardian
Layla Morwinyon Mirima
Farah Al Marfa - NPC
Layla Morwinyon Mirima
Farah Al Marfa - NPC