P.S.
Ještě potvrdím do PM.
Drow se stará, drow má. Lítostivý fňukny jdou do guláše!Radim wrote:KaTo to jsou kecymísto toho abys mě politoval že nejede další bubák
..rozuměl jsem tomu až do "...vy asi chcete jet". Hele, já beru jen navigaci do který ťukám směr cesty, o zbytek se "holka" stará sama. Jo a budím řidiče, aby nám ožralej neusnul za volantem. Jakékoli zajíždky je nejlepší prokonzultovat...nejlépe až příští týden nad pivem, dneska to je ještě daleko, zbytečný řešitBahnak wrote:...
Já prostě nevím co se stalo protože sem už byl sám a byl na cestě domů asi,mám totální vokno z tý akce,ale není se čemu divit když jich padlo do bříška přes 10Bahnak wrote:jáááj, zekůůů, tak to je dojeb, co jsi kurňa dělal? ty si usl na kolejích či co?
Chmph a zrovna takovejhle clovek musi chybet na srazu. Boleeest !Radim wrote:Já prostě nevím co se stalo protože sem už byl sám a byl na cestě domů asi,mám totální vokno z tý akce,ale není se čemu divit když jich padlo do bříška přes 10Bahnak wrote:jáááj, zekůůů, tak to je dojeb, co jsi kurňa dělal? ty si usl na kolejích či co?.Probral jsem se v sanitce
![]()
Ale musím říct že Absinth nemá konkurenci je to nářez,jen nepřehnat!!!!
navrhuji pyžamovou párty s Absinthem a abys to měl blízko, tak ideálně u tebe doma..Radim wrote:
Já prostě nevím co se stalo protože sem už byl sám a byl na cestě domů asi,mám totální vokno z tý akce,ale není se čemu divit když jich padlo do bříška přes 10.Probral jsem se v sanitce
![]()
Ale musím říct že Absinth nemá konkurenci je to nářez,jen nepřehnat!!!!