Nové hry od Blizzard
Re: Nové hry od Blizzard
Na starec se těším, ani ne kampaně jako vždy do puntíku propracovaná hratelnost v multíku.
Diabloš bude dle mě divnej, neboť na něm dělají podezřele dlouho a bojím se špatně udělaného multíku. Ale třeba překvapí...
Jinak asi nejvíce se těším taktéž na starwarsy od Biowaru, komereční/nekomereční, free servery vzniknou tak nebo tak a podle mě to bude zajímavé. Takže černý kapuce a rudý lightsabry připravit, temná strana síly už čeká...
Diabloš bude dle mě divnej, neboť na něm dělají podezřele dlouho a bojím se špatně udělaného multíku. Ale třeba překvapí...
Jinak asi nejvíce se těším taktéž na starwarsy od Biowaru, komereční/nekomereční, free servery vzniknou tak nebo tak a podle mě to bude zajímavé. Takže černý kapuce a rudý lightsabry připravit, temná strana síly už čeká...
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
No mám pocit, že třeba na Star Wars Galaxies free servery nebyly, ale možná se pletu. Tím chci říct, že si hoši od Star Wars umí dobře pohlídat autorská práva atd.Bahnak wrote:Jinak asi nejvíce se těším taktéž na starwarsy od Biowaru, komereční/nekomereční, free servery vzniknou tak nebo tak a podle mě to bude zajímavé. Takže černý kapuce a rudý lightsabry připravit, temná strana síly už čeká...
.
Zahraju si oboje určitě, ale první SC2 to vím, že mě bavit bude
u toho Diabla spíš z principu zahraju
Jinak k těm Star wars sem někde, že s free serverama nepočítaj, takže po nich půjdou podle mě..
A jinak mimo blizzard se těším na Mafii 2
A jinak mimo blizzard se těším na Mafii 2
"Pak by te mohlo neco zabit a nemuselo by mit ani nahozene stinove zabiti..."
"Tady nešlo o zabijeni někoho v AFK - jak jinak chceš napsat že ho chceš omráčit, vezmeš ho zbraní po hlave (zabiješ) "
"Tady nešlo o zabijeni někoho v AFK - jak jinak chceš napsat že ho chceš omráčit, vezmeš ho zbraní po hlave (zabiješ) "
Oni ji snad ještě někdy vydají?Arsen wrote:A jinak mimo blizzard se těším na Mafii 2
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
"When it's done."Tretas wrote: Vždyť měla být vydáná před dvěma roky a furt to odkládají.
Tam de hlavně o to, že než to vyrobili, tak technika a technologie pokročily, tak oni to přepracovávali na lepší úroveň.maku wrote:"When it's done."Tretas wrote: Vždyť měla být vydáná před dvěma roky a furt to odkládají.
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
Stejně se mi ten přístup líbí.. většina vývojářů si ti slubuje nějaká data.. pak nic a musí to odložit a zase něco slíbí... Blizz ti prostě vpálí do xichtu..až to bude, tak to budeTretas wrote:Tam de hlavně o to, že než to vyrobili, tak technika a technologie pokročily, tak oni to přepracovávali na lepší úroveň.maku wrote:"When it's done."Tretas wrote: Vždyť měla být vydáná před dvěma roky a furt to odkládají.A tak třeba to bude stát za to čekání...
- -darkvision-
- Bůh
Já s SCII urcite pocitam s origoškou 
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
...jsem hrál hru od fy SonoV (tm), kterou vetsina komunity, díky tomu co předváděla s opravnýma patchema a vůbec podporou hry "přezdívali" na Soon (tm)maku wrote:Stejně se mi ten přístup líbí.. většina vývojářů si ti slubuje nějaká data.. pak nic a musí to odložit a zase něco slíbí... Blizz ti prostě vpálí do xichtu..až to bude, tak to bude
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
O Mafii II mi včera někdo říkal, že tam pro ně připravoval (tedy mělo by být hotovo) nějaké modely. Z toho usuzuju, že to fakt myslej vážně. Ale to jen tak z doslechu.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Tak jako Diablo III je od dvojky 10 let a taky za tu dobu několikrát byla zmínka o vydání takže furt věřím, že spíš vyjde mafie než diabloTretas wrote:Oni ji snad ještě někdy vydají?Arsen wrote:A jinak mimo blizzard se těším na Mafii 2Vždyť měla být vydáná před dvěma roky a furt to odkládají.
"Pak by te mohlo neco zabit a nemuselo by mit ani nahozene stinove zabiti..."
Tak tu máme trailer pro StarCraft II v češtině.
No nevím jak vy, ale mě to připadá spíš jako trailer na nějaké seriál nebo film
) 27. se už blíží 
http://www.doupe.cz/Epicky-trailer-na-S ... fault.aspx
No nevím jak vy, ale mě to připadá spíš jako trailer na nějaké seriál nebo film
http://www.doupe.cz/Epicky-trailer-na-S ... fault.aspx
Magbug - vesnický půlork-žoldák
Mutharil - Okřídlený elf bojující výhradně s oboustranným mečem a vlastnoručně vyrobeným lukem
Raphael le Mars
Tohle by mělo povinně hrát v každé lokaci jako hudba: http://www.youtube.com/watch?v=63W9AKlpGZk
Mutharil - Okřídlený elf bojující výhradně s oboustranným mečem a vlastnoručně vyrobeným lukem
Raphael le Mars
Tohle by mělo povinně hrát v každé lokaci jako hudba: http://www.youtube.com/watch?v=63W9AKlpGZk
Jooo v poslední době jsou všecky trailery takové filmoidní... u Old Republic se většina lidí dycky shodne, že ti co dělají trailery, mají mít na starosti i Clone Wars apod.
PS: k čemu čeština?
PS: k čemu čeština?
.
No ten trailer, že je s českými titulky. 
Magbug - vesnický půlork-žoldák
Raphael le Mars
Raphael le Mars