budu stručný a věcný, ono body se chápou lépe než složité texty.
Thalie má dva módy:
1. Kolečkování na dostupných lokacích, neboť jinde peníze vlastně získat nelze
2. RP chat ve volném čase
Svět
1. Slušně zpracovaé realie, největší slabinou je obsáhlost pro nováčky
2. Špatně dostupné informace aktuálního charakteru - do Karathy v noci nesmíš jinak jsou GM zlí, zkuste si to jako nováček najít, je tu moc spamu pro nováčka aby to vyfiltorval, proc to neí na vývěsní tabuli u města a podbně....
3. Tragicky postavený spor mezi vládcem Karathy a vzbouřenci
a. nastavení gardistů do útoku, oprovadu jsem ocenil, kdyz mne gardista zabil při trhání jetele - to rozhodně patří na RP shard, kdyz se jedná o ochránce zákona
b. spor je statický bez vývoje, jen otravuje život zákazy, které se človek dozví až po té.....
c. usměvně nezvládnutá pozice kancléře, zřejmě se jedá o nacistického pomatence, zřejmě umyslná manipulce, aby si hraci vybrali protistranu. Chytrý vládce ví, že "ovládat území nelze bez alespon částečné spolupráce obyvatel na území žijících a podobně....
d. Příjde mi, že si páni hry hrají mezi sebou misto toho (ted asi ani to), aby zapojili hráče do obou stran.... nejen do malých úkolů
e. další důvody si doplníte sami
Integrace do světa - bylo mi vysvětleno, že Páni hry hrají s předdefinovanými skupinami, pokud nejseš jejich členem an si neškrtneš a padej chatovat a kolečkovat, ono asi lepší:) podpora lowíků, začátečníků není
Interakce s GM - z mého pohledu 2x mnou vyžádaný GM kill (jednou jsem se chtěl pokusi o únik ze zajetí drowů, místo RP smrti okamžitý kill, podruhé kill na žádost, gorgony mne zkamenely jako lowíka při průzkumu, zase rovnou GM kill, ja bych třeba jako GM na RP shardu přijel k lowíkovi jako hraičář a pro jednou mu pomohl a vynadal, ale ono je zabití snažší
Interkace s hráči - nejsem úplně skvělý Rp hráč, takže mohu soudit jen omezeně, ale příjde mi, že jsou zde již uzavřené skupinky mezi které je obtížné se dostat - kamarádi od jinud a podobně, to je přirozený jev, jeden z úkolů GM (čti páni hry) je takové skupinky stimulovat k integraci, nenávisti a podobně. (stimulace a manipulacejsouodlišné termíny)
A na konec, kam zmizel jack? - jde ohráče co dotáhl WM na lvl asi 19 a pak se sbalil a odešel na původní svět, všechny důvody neznám, ale jeden určitě byl, že nás kolečka nebavila ale bez nich jsi prostě odepsanej....
Bylo by toho více, ale musím jít makat a neche se mi to logickyřadit, snad to budejako zrcadlo k něčemu.