Proti RP to rozhodně je. Protože ten hráč nehraje charakter. Nepřijde mi moc RP vybíjet dungy po celé thalii každý den dokola. Naopak to s RP nemá co dělat. A ještě když se toho zneužívá... a nakonec mě nejvíc baví, že si PG a creeperští hráči stěžují na to, že je něco silné, že globální quest je na hovno atp.LDamian wrote:Jinak je fakt, ze i v realu je spousta lidi, kteri v jednom prostredi, kde jsou slabi oproti ostatnim jsou zbabelci a schovavaji se za pravidla a moralku.
A v druhem, kde jsou silnejsi, najednou sikanuji, mlati ostatni a kompenzuji si mindraky.
Takze i takove postavy jsou holt rp. Ze dokud jsou slabe, tak se na vsechny usmivaji a jak zesili, tak delaji bordel. Ale jako chapu, ze se to nelibi tenhle druh hry. Ale neni to tim, ze by byl proti rp. Jen je to proste ubohe v realu i ve hre. A ostatni lidi to casto stve.
Možná by stálo za to, zapojit selský rozum, to mluvím o obouch stranách... a najít nějaký kompromis. Aby byla hra na thalii více přijatelnější a hratelnější. Luelle je hodně extrémistická v jejich RP názorech. Možná by stálo za to, povznést se nad nějaké kraviny... a stejně tak to platí pro ty zastánce creepu. Jde hlavně o zábavu a né o to, aby se hráč mstil hráčovi.. aby si dělali naschvály ooc. I když creepuje, stále by měl mít na paměti, že tenhle svět je především zaměřený na RP. A tak by měl být schopný uhrát svůj charakter... a hlavně by stálo za to se povznést nad nějaké čísilka. Nevnímat svět čísly, ale trochu jinak. ( pod pojmem svůj, nemyslím charakter a ego hráče, což bývá častým faktorem, ale charakterové rysy jeho postavy)
Edit: to je asi vše, co jsem k tomu chtěl říct.