Bily drak
Re: Bily drak
chmm a to bych se hadala,me videl.........ah ty bugy 
"Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
ono vybirani pokladu te vyhodi z invu i gs-RoF- wrote:Krev bohů? Fuj draci sou draci a mají jen dračí krev.
Jinak aby to s tím GS nedopadlo tak, aby pak někdo k drakům chodil na jejich poklady a oni je neviděli
Victor Gall - G14
Vojta(podsluncem) - Víly neexistují!
tak to byl asi bug, protoze jsem tam byl uz hodnekrat a ani jednou me nevidelG14 wrote:chmm a to bych se hadala,me videl.........ah ty bugy
Victor Gall - G14
Já myslím že to je jasný - je to drak, co žere jenom ženský. Chlapy nechává na pokoji
.
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
tak to pak joooPiAn0 wrote:tak to byl asi bug, protoze jsem tam byl uz hodnekrat a ani jednou me nevidelG14 wrote:chmm a to bych se hadala,me videl.........ah ty bugy
"Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
vyvracim tvou teorii ......nez ke me dolit tak si Vorenus pohral a to neni zadna babaKaTo wrote:Já myslím že to je jasný - je to drak, co žere jenom ženský. Chlapy nechává na pokoji![]()
.
Je jedno co si o tom myslíš. Prostě se to říká-RoF- wrote:Krev bohů? Fuj draci sou draci a mají jen dračí krev.
hyperpasivní myšohryz
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
- -darkvision-
- Bůh
Rikejte si co chcete.G14 wrote:tak to pak joooPiAn0 wrote:tak to byl asi bug, protoze jsem tam byl uz hodnekrat a ani jednou me nevidelG14 wrote:chmm a to bych se hadala,me videl.........ah ty bugytakze to plati jen u draku
Ale nastaveni je pro: Draci, Wyrmove, Drackove.
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
- Absinthorix
- Bůh
Code: Select all
The caster becomes ethereal. No other creature can detect the caster. Attacking or performing a hostile action will make the etherealness vanish. Takže teoreticky ethereálové vidět jdou... jen jsou nedotknutelní, neslyšitelní a sami nemohou nijak působit. Ovšem bylo by sranda kdyby si někdo vyvolal GS a čirou náhodou narazil na pavouka mizícího
Vojen Bouřný
„Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično
ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
„Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično
ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
Takže v originále stačí tato dvě kouzla na odhalení někoho v GS...NWNwiki wrote:See invisibility and true seeing reveal ethereal creatures
Ale zabývat se těmito výklady je zbytečné, protože svět Thalie je postaven jinak a třeba ani nemá žádnou ethereal sphere.
hyperpasivní myšohryz
jj však tak jsem to taky myslelDenGrasse wrote:Takže v originále stačí tato dvě kouzla na odhalení někoho v GS...NWNwiki wrote:See invisibility and true seeing reveal ethereal creatures
Ale zabývat se těmito výklady je zbytečné, protože svět Thalie je postaven jinak a třeba ani nemá žádnou ethereal sphere.
Victor Gall - G14
Ethereální aněkterý další kreatury můžou... myslím že drak je "některé další".
hyperpasivní myšohryz