Při zakládání postavy jde u avatara smrtia zrození koupit obyčejný plášť (vyloženě vzhledová kravinka)
Plášť se po nasazení nezobrazí a má v popisku že je to obyčejný drowí plášť.
Ty samé pláště pak jdou koupit u vetešníků/hadrářů na povrchu a opět nefungují.
Takže na thalii vlastně nejde koupit obyčejný plášť.
Před výměnou itemů určitě koupit šel a fungovaly... koukne na to někdo povolaný?
obyčejné pláště
obyčejné pláště
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Re: obyčejné pláště
Nemáš tu samou chybu jako měl Molly23, že se mu nezobrazovaly žádné pláště? nevím kde je ten topic, ale myslím, že to vyřešil... Mě pláště z obchodu s popiskem obyčejný plášt utkaný drowy normálně fungují a zobrazují se korektně 
Magbug - vesnický půlork-žoldák
Mutharil - Okřídlený elf bojující výhradně s oboustranným mečem a vlastnoručně vyrobeným lukem
Raphael le Mars
Tohle by mělo povinně hrát v každé lokaci jako hudba: http://www.youtube.com/watch?v=63W9AKlpGZk
Mutharil - Okřídlený elf bojující výhradně s oboustranným mečem a vlastnoručně vyrobeným lukem
Raphael le Mars
Tohle by mělo povinně hrát v každé lokaci jako hudba: http://www.youtube.com/watch?v=63W9AKlpGZk
hm, že by nějaký HAky... divné... ostatní pláště se zobrazují... nu tak to jsem rád... dořešeno.
KDVP
- Quin_Fryar
- Nováček
A čím to bylo? já taky pláště nevidím...
A urcite nemate v nwn.ini, pripadne nwnplayer.ini zakazane zobrazeni plastu? Jako dalsi moznost vidim, ze byste meli starej cfg, nebo exp hak, kde je definovano, ze jsou vsechny plaste videt.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
nevim, projedu ty HAKy, vidim to spíš někde tam, protože ostatní plaště se mi zobrazujou dobře... Jen tady ty drowí obyčejné ne...
KDVP
- Quin_Fryar
- Nováček
OK stahnu je znova, díky.