jitka wrote:jako bys to neznal co muze byt tak bude pouzito proti tobenahodou tenhle prevlek se ceni super
To jo.Jen to cekani aby aspon nekdo prisel s tech hlasenejch
jitka wrote:jako bys to neznal co muze byt tak bude pouzito proti tobenahodou tenhle prevlek se ceni super
Plánuje se už jedna drowská rodina, takže by jsi na někoho dole narazit měligor wrote:2Liuk: já ještě nejsem rozmyšlenej, ale když budou hráči tak pudu možná taky do Podtemna. Jenže radši potkávam postavy a neexpim, tak aby tam vůbec někdo byl
Já nic, já muzikantRES wrote:...
Přesně tak!!!Duergaři uzavřeli s drowama příměří.Doufám,že to příměři vezme za své jako na ArkhaliiShifter wrote:Coz o to, hral bych ho i takhle, ale ve dvouch tam nebudu delat poskoka drowum.
Tak holt budete dělat ve čtyřech poskoky Ostrovanům na povrchuPivo wrote:Přesně tak!!!Duergaři uzavřeli s drowama příměří.Doufám,že to příměři vezme za své jako na ArkhaliiShifter wrote:Coz o to, hral bych ho i takhle, ale ve dvouch tam nebudu delat poskoka drowum.
igor wrote:Tak holt budete dělat ve čtyřech poskoky Ostrovanům na povrchu
Vše, co není Drowské... nemá nárok na existenci...Pivo wrote:Přesně tak!!!Duergaři uzavřeli s drowama příměří.Doufám,že to příměři vezme za své jako na ArkhaliiShifter wrote:Coz o to, hral bych ho i takhle, ale ve dvouch tam nebudu delat poskoka drowum.