Kdo by hrál duergara
Kdo by hrál duergara
Nějak se mi zdá, že si tu hodně lidí stěžuje, jak by byli v podtemnu jako duergaři sami. Tak třeba uvidíte, že to tak bledé nebude a domluvíte se na hře.
Plus přidány další rasy, aby jste věděli s kým by jste se mohli dole setkat. Svirfneblini, černí skřeti, hlubinní půlčíci také začínají ve stejném městě.
Plus přidány další rasy, aby jste věděli s kým by jste se mohli dole setkat. Svirfneblini, černí skřeti, hlubinní půlčíci také začínají ve stejném městě.
Re: Kdo by hrál duergara
Pokud by se nasli hraci, tak bych nejspis duergara hral. Ale nic neslibuju, aby mi pak nekdo nenadaval....
Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
Já bych hrál taky.Pokud bych tam měl být sám raději budu hrát na povrchu!Drowa odmítám na toho se necítím 
Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec"
"Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile"
Arrswil tiefling nekroman
"A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
"Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile"
Arrswil tiefling nekroman
"A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
Uvazujem nadnim. Zatial mi vadia jeho moznosti (napr. cerny skret sa mi zda lepsi) a taktiez jeho obmedzenia co do zvykov duergarov.
PS: ked sa zan rozhodnem, budem ho hrat aj sam
Ora et Labora
a to chceš jen samý výhody? a omezení co se do zvyků týče??? k tomu není co dodatTheo wrote:Uvazujem nadnim. Zatial mi vadia jeho moznosti (napr. cerny skret sa mi zda lepsi) a taktiez jeho obmedzenia co do zvykov duergarov.
Zabijte je všechny, Xi´An už si je dole přebere!
Cress del Ssivah N´Abarn
Sibaris de Cifris
Merlin
Cress del Ssivah N´Abarn
Sibaris de Cifris
Merlin
Ach Teesha, omezeni do RP snad netreba vysvetlovat. A zase postavu si tvorim dopredu, netvorim power build, to by som nemal co hladat na tomto servery. Ale zase nebudem menit postavy ako ponosky ...Teesha wrote:a to chceš jen samý výhody? a omezení co se do zvyků týče??? k tomu není co dodatTheo wrote:Uvazujem nadnim. Zatial mi vadia jeho moznosti (napr. cerny skret sa mi zda lepsi) a taktiez jeho obmedzenia co do zvykov duergarov.
Ora et Labora
[quote="Theo"]......[quote]
Musím se Thea zastat, pokud si člověk z fóra vytáhne počátečné vlastnosti drowů (šlechticů i nešlechticů) a vedle nich si dá deklarované počáteční vlastnosti duergara ... pak (alespoň mě) se zdá ten duergar jako nádražácký čaj (slabý dvakrát louhovaný). Zatímco je drow vymazlen (skoro k dokonalosti - včetně SR na Thalii dle mého poměrně vysokému) je duergar šoupnutý na startovním roštu do druhé řady. Pak je tedy o něm potřeba uvažovat jako o HCRP rase ... jedinec bude ve světě drowů, zavrhován, přehlížen a méněcenný, jediná síla pak bude v silné skupině, organizaci a disciplíně.
Musím se Thea zastat, pokud si člověk z fóra vytáhne počátečné vlastnosti drowů (šlechticů i nešlechticů) a vedle nich si dá deklarované počáteční vlastnosti duergara ... pak (alespoň mě) se zdá ten duergar jako nádražácký čaj (slabý dvakrát louhovaný). Zatímco je drow vymazlen (skoro k dokonalosti - včetně SR na Thalii dle mého poměrně vysokému) je duergar šoupnutý na startovním roštu do druhé řady. Pak je tedy o něm potřeba uvažovat jako o HCRP rase ... jedinec bude ve světě drowů, zavrhován, přehlížen a méněcenný, jediná síla pak bude v silné skupině, organizaci a disciplíně.
Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory
Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod
Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod
Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
to už je popsáno mnohem líp....ale z toho citovaného textu co jsem psala, to vyznívalo úplně jinak 
Cress del Ssivah N´Abarn
Sibaris de Cifris
Merlin
Cress del Ssivah N´Abarn
Sibaris de Cifris
Merlin
Do botky presneTheogil I wrote:Musím se Thea zastat, pokud si člověk z fóra vytáhne počátečné vlastnosti drowů (šlechticů i nešlechticů) a vedle nich si dá deklarované počáteční vlastnosti duergara ... pak (alespoň mě) se zdá ten duergar jako nádražácký čaj (slabý dvakrát louhovaný). Zatímco je drow vymazlen (skoro k dokonalosti - včetně SR na Thalii dle mého poměrně vysokému) je duergar šoupnutý na startovním roštu do druhé řady. Pak je tedy o něm potřeba uvažovat jako o HCRP rase ... jedinec bude ve světě drowů, zavrhován, přehlížen a méněcenný, jediná síla pak bude v silné skupině, organizaci a disciplíně.
Ora et Labora
Theogil I wrote:...
Mam pocit, ze se zrodil novy hrac s darem slova.
stiznosti sem -> 291472609
jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska ***
ministerstvo zabavy varuje:
creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
Tak jsem si schvalne to srovnani udelal a zjistil jsem docela zajimavou vec. Totiz ze konkretne u Duergara jsou nejake nesrovnalosti mezi skutecnosti a tim, co je na foru. Asi to bude jen drobnost. Vecer to zkontroluju.
Kiri: Dar slova nedostanes pri narozeni. To musis trochu cvicit
Kiri: Dar slova nedostanes pri narozeni. To musis trochu cvicit
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
a jeeejekucik wrote:Kiri: Dar slova nedostanes pri narozeni. To musis trochu cvicit
stiznosti sem -> 291472609
creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
Pro lidi je dar slova krutej trest. Âsar
Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
Pro ostatní rasy je dar lidského života krutý trest.photter wrote:Pro lidi je dar slova krutej trest. Âsar
Cress del Ssivah N´Abarn
Sibaris de Cifris
Merlin
Cress del Ssivah N´Abarn
Sibaris de Cifris
Merlin
Dovolím si poupravit:Teesha wrote: Pro ostatní rasy je dar lidského života krutý trest.
Pro ostatní rasy by "dar" lidského života byl krutý trest.
Vaillardo Vran: