Kdo by hrál duergara

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Chcete hrát duergara?

Ano
2
5%
Ano, jen když bude dost hráčů
4
10%
Nevím
3
7%
Ne, budu hrát drowa
8
20%
Ne, budu hrát hlubinného půlčíka
0
No votes
Ne, budu hrát svirfneblina
2
5%
Ne, budu hrát černého skřeta
1
2%
Ne, v podtemnu hrát nebudu
21
51%

Total votes: 41

Pivo
Měšťan

Re: Kdo by hrál duergara

Post by Pivo »

kucik wrote:Tak jsem si schvalne to srovnani udelal a zjistil jsem docela zajimavou vec. Totiz ze konkretne u Duergara jsou nejake nesrovnalosti mezi skutecnosti a tim, co je na foru. Asi to bude jen drobnost. Vecer to zkontroluju.
Díky bohu *radostně otevře flašku a pořádně se napije jako duergar*
:twisted:
Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec"
"Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile"

Arrswil tiefling nekroman
"A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
xyz
Obyvatel

Post by xyz »

Já nad duergarem taky váhám. :roll:
Razak - R.I.P.
Rognar - R.I.P.

Xarx Jednooký - duergar jenž zabil Karienu chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zabil ji v lese, daleko od jejího rodného hvozdu.
Teesha
Měšťan

Post by Teesha »

Duergar je jen trochu míň špinavej trpaslík...všechno stejná pakáž
Zabijte je všechny, Xi´An už si je dole přebere!

Cress del Ssivah N´Abarn

Sibaris de Cifris

Merlin
Pivo
Měšťan

Post by Pivo »

xyz wrote:Já nad duergarem taky váhám. :roll:
Nejsi sám.Taky váhám.Kámoš(skvělý rp hráč z Arhk2!) taky.Mluvili jsme spolu dneska pokud nás tam nebude kolem 10 hráčů kašlem na duergary.

"A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
xyz
Obyvatel

Post by xyz »

To se ještě uvidí. :mrgreen:
Razak - R.I.P.
Rognar - R.I.P.

Xarx Jednooký - duergar jenž zabil Karienu chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zabil ji v lese, daleko od jejího rodného hvozdu.
Pivo
Měšťan

Post by Pivo »

Teesha wrote:Duergar je jen trochu míň špinavej trpaslík...všechno stejná pakáž
Tak to prrrr.Nesnáším trpaslíky a duergar je nenávidí :D

Manon74
Nováček

Post by Manon74 »

Ja osobne bych sel do toho Svirfla.A navrhuju, jestli by neslo udelat samostatne skryte forum jen pro ostani podtemnany(Svirflebin,Deurgar,Cernej skret)Aby, jestli dojde na ty silne slova ze strany Drowu nedochazelo k unikum informaci.Diky za reakce

Manon
xyz
Obyvatel

Post by xyz »

Ja jsem pro. :!:
Razak - R.I.P.
Rognar - R.I.P.

wekslo
Poutník

Post by wekslo »

Manon74 wrote:Ja osobne bych sel do toho Svirfla.A navrhuju, jestli by neslo udelat samostatne skryte forum jen pro ostani podtemnany(Svirflebin,Deurgar,Cernej skret)Aby, jestli dojde na ty silne slova ze strany Drowu nedochazelo k unikum informaci.Diky za reakce

Manon
Ja nad nim taky premyslel ale uprimne, vubec netusim jak je hrat :]

Jinak s tim forem, rozhodne mi to prijde jako supr napad ;]
Kostky jsou vrzeny...proc si vsak nehodit znova.
Manon74
Nováček

Post by Manon74 »

wekslo wrote:
Manon74 wrote:Ja osobne bych sel do toho Svirfla.A navrhuju, jestli by neslo udelat samostatne skryte forum jen pro ostani podtemnany(Svirflebin,Deurgar,Cernej skret)Aby, jestli dojde na ty silne slova ze strany Drowu nedochazelo k unikum informaci.Diky za reakce

Manon
Ja nad nim taky premyslel ale uprimne, vubec netusim jak je hrat :]

Jinak s tim forem, rozhodne mi to prijde jako supr napad ;]

JAk je hrat,to by se muselo domluvit aby to bylo rozdelene.Ale vidim to jako na magii a ostatni pred sebe jako barieru :wink:
Jen jeste nakeho poskoka jako stahovace Drowskwjch kuzi...
Theo
Měšťan

Post by Theo »

No vizera to tu na Novu valku v podtemnu medzi drowi a duergary ... Nech Team upravi IC informacie o obchode medzi tymito rasami :D
Ora et Labora
xyz
Obyvatel

Post by xyz »

Můžem obchodovat s jejich hlavama. :lol:
Razak - R.I.P.
Rognar - R.I.P.

Rejty
Vedoucí týmu Thalie

Post by Rejty »

Manon74 wrote:A navrhuju, jestli by neslo udelat samostatne skryte forum jen pro ostani podtemnany(Svirflebin,Deurgar,Cernej skret).
Dobra, udelam vam to forum. O clenstvi zadejte Manona (moderatora si muzete zvolit sami a zmenit, zatim bude on, kdyz si to vymyslel). :D
Vedoucí týmu Thalie
photter
Čestný člen týmu Thalie

Post by photter »

hele, já vám do toho nechci kecat, hrajte si duergary jak chcete ale chtit měnit reálie eště nespuštěnýho světa mi příde docela střelený a začínat válku žvaněním na foru eště víc
kolik myslíte, že bude mít thalie hráčů ? 50 ? pak nic proti ale spíš tak 15, možná jenom 10 - kolik tam chcete frakcí ? 5 ? hodně štěstí
to je takovej problém respektovat reálie tak jak sou nastavený a rozkoukat se ve hře a pak je třeba měnit skutkama postav ?
je přece plno záživnějších vztahů mezi postavama i společenstvíma než jenom spojenectví vs. válka, ne ?
tak jako se v boji proti podtemnu asi spoji povrchový plyšáci s hajzlama, tak může podtemno vystupovat víceméně aliančně proti povrchu, ačkoli si láskou kolem krku zrovna nepadaj, nebo se pletu ?
Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
Manon74
Nováček

Post by Manon74 »

photter wrote:hele, já vám do toho nechci kecat, hrajte si duergary jak chcete ale chtit měnit reálie eště nespuštěnýho světa mi příde docela střelený a začínat válku žvaněním na foru eště víc
kolik myslíte, že bude mít thalie hráčů ? 50 ? pak nic proti ale spíš tak 15, možná jenom 10 - kolik tam chcete frakcí ? 5 ? hodně štěstí
to je takovej problém respektovat reálie tak jak sou nastavený a rozkoukat se ve hře a pak je třeba měnit skutkama postav ?
je přece plno záživnějších vztahů mezi postavama i společenstvíma než jenom spojenectví vs. válka, ne ?
tak jako se v boji proti podtemnu asi spoji povrchový plyšáci s hajzlama, tak může podtemno vystupovat víceméně aliančně proti povrchu, ačkoli si láskou kolem krku zrovna nepadaj, nebo se pletu ?
Uf,uf.Ted te tak nejak nechapu.Kdes bral to ze se hned kazdej chce valku?Ja navrhoval samostatne forum pro ostatni podtemnany.Kdyz muzou mit Drowove sve tak proc ne ostatni?Ba me to prijde i rozumne,kdyz je znamo ze se treba Deurgari nemaj radi s Drowama.
A co se tyce poctu hracu, to se uvidi az po wipu.Pro mne osobne byla Thalie jedina prijatelna volba mezi servery u nas.Tak proc ne i pro ostatni... :wink: Nebo te neco stve?Ze hraci budou hrat jinde nez ty myslis...
Locked