Poděkování
Re: Poděkování
Diky Bziikovi za krasne taboreni. Uzil jsem si to.
Díky Kucíčku čumáčku 
"Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
Děkuji Bahňákovi,
dnešek zapíšu jako nej den v podtemnu a jsem velmi rád že tě tady máme.Velmi podařené
.Díky patří taky Assaultovi který to se mnou dokončil.
dnešek zapíšu jako nej den v podtemnu a jsem velmi rád že tě tady máme.Velmi podařené
Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
Dík Zachymu za fajn přepadení. Docela sem se zasmál. 
Říkejte mi Sob
Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
Děkuji za pěkný quest se superní odměnou DM Caironovi 
Magbug - vesnický půlork-žoldák
Mutharil - Okřídlený elf bojující výhradně s oboustranným mečem a vlastnoručně vyrobeným lukem
Raphael le Mars
Tohle by mělo povinně hrát v každé lokaci jako hudba: http://www.youtube.com/watch?v=63W9AKlpGZk
Mutharil - Okřídlený elf bojující výhradně s oboustranným mečem a vlastnoručně vyrobeným lukem
Raphael le Mars
Tohle by mělo povinně hrát v každé lokaci jako hudba: http://www.youtube.com/watch?v=63W9AKlpGZk
Díky za pokec Krata a za možnost zahrát si na miniDM 
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
Chtěl bych poděkovat DM OneIceOne za včerejší quest, byla to paráda, i když se nám druhá půlka nějak vymkla z rukou.
ještě jednou diky
ještě jednou diky
Obuki - ten vod Škopku
Taky se přidávámpilnik wrote:Chtěl bych poděkovat DM OneIceOne za včerejší quest, byla to paráda, i když se nám druhá půlka nějak vymkla z rukou.
ještě jednou diky
Nimue
Jhoo ..dhiik:)..bylo to fajn..nasmala jsem se..i kdyz nevim jestli u toho Q OneIceOne mistama nerostl
))..
Lossë Hyaro
Díky za dolňování realií, to musí dát spoustu práce! Je to paráda.
TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
Velké díky DM týmu, že se nadcházející změny snaží nějak zasadit do IC dění a vysvětlit, jak je mají hráči IC přijímat a jak hrát.
A speciální díky Žoržovi za jeho Pratchettovštinu.
A speciální díky Žoržovi za jeho Pratchettovštinu.
Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR!
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
- White wolf
- Poutník
Díky Caironovi za dnešní oživení loupeže u zlobrů.....ta hádanka byla fajn i když si asi měl na mysli jiný řešení než elementály*zazubí se*. Moc dík
.
Díky hráči postavy Méoi Quildé
Dvakrát po sobě polapena a v obou případech pěkně zahrané.
Takový kdyby byli všichni...ještě jednou díky
Dvakrát po sobě polapena a v obou případech pěkně zahrané.
Takový kdyby byli všichni...ještě jednou díky
Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an