nemůžu se připojit

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

qwerty
Nováček

nemůžu se připojit

Post by qwerty »

mám problém s připojením, na thalii jsem ještě nehrála, založila jsem si postavu, zaregistrovala jsem se, stáhla všechny věci co jsou na stránkách, ale když dám "hrát" okno NWN spadne... nevím si s tím rady, zkoušela jsem několikrát dávat znova haky, cd key a všecko možný.... nevíte někdo co bych měla udělat? díky
Muthor6
Obyvatel

Re: nemůžu se připojit

Post by Muthor6 »

Ahoj :) Vyzkoušej nastavit režim kompatibility, změnit rozlišení... pouštíš neverwinter přes nwnmain.exe ? Kdyžtak skoč sem na IRC, vyřešíme to rychleji :) http://wbe01.mibbit.com/?settings=48266 ... =%23Thalie
Magbug - vesnický půlork-žoldák
Mutharil - Okřídlený elf bojující výhradně s oboustranným mečem a vlastnoručně vyrobeným lukem
Raphael le Mars

Tohle by mělo povinně hrát v každé lokaci jako hudba: http://www.youtube.com/watch?v=63W9AKlpGZk
qwerty
Nováček

Post by qwerty »

ten chat mi nějak padá... no zkusila jsem to přes to nwmain a napíše to jen "byl jsi zaveden"
Muthor6
Obyvatel

Post by Muthor6 »

Zkus na chat v jiném prohlížeči než v Opeře.
Jinak "byl jsi zaveden" je postup! :mrgreen: Tedka už stačí jenom ověřit jestli se připojuješ se stejným nickem jako máš zaregistrované na stránkách thalie a jestli máš thalie cd key stejny jako mas soubor nwncdkey.ini :)
Magbug - vesnický půlork-žoldák
Mutharil - Okřídlený elf bojující výhradně s oboustranným mečem a vlastnoručně vyrobeným lukem
Raphael le Mars

Tohle by mělo povinně hrát v každé lokaci jako hudba: http://www.youtube.com/watch?v=63W9AKlpGZk
venomeq
Šlechtic

Post by venomeq »

skontroluj si cd klic poradne...jestli nemas nejakej kterej uz nekdo uziva a nebo pokud nemas hru z nejakeho casopisu....tam bejvaj implicitni cd klice takze sou k nicemu
Popripadne me jeste napada ze sou mozna spatne stahnute haky zkus stahnut (nebo rozbalit) znova a poradne si je prekopirovat do prislusnych slozek podle pripon...
Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty

Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
Tashara
Obyvatel

Post by Tashara »

Zdravim mam problem s pripojenim: win 7 servis pack 1 , hraju na notebuku, na PC se mi to nestavalo.
Bud mi zamrzne hra, nebo me to proste kopne - timeout, jako by se mi disconectnul internet, a potom, kdyz se se chci zase lognout, ukazuje mi to thalii jako off i kdyz je online... ostatni servery ve vypisu jsou normalne on... trva to 5- 20 min, nez se zase muzu pripojit... predem diky za pripadne rady.
Radim
Bůh

Post by Radim »

Zdarec lidi,
mám malej problém.Přeinstaloval jsem komplet systém s formátem a NWN si překopčil na jinej disk.Teď když to spustím tak při přihlášení mi to vyhodí hlášku...neplatné jméno nebo heslo

Pls poraďte díkas
Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
mandos
Rytíř

Post by mandos »

Jestli nemáš originálku, máš přepsané ty hosty? nic jiného mě nenapadá :)
Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
Radim
Bůh

Post by Radim »

Originál samo mám.V nwnconfig sem přepsal cestu kde si ho najde když se změnil název disku,ale pořád nic.Snad poradí Kucik to je hlava na tohle a já sem počítačová lama.
mandos
Rytíř

Post by mandos »

hmm zkus ještě přepsat registry
Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
Radim
Bůh

Post by Radim »

Mě se to musí napsat jak debílkovi s postupem jinak to nezmáknu :mrgreen:
Tretas
Velmistr

Post by Tretas »

Někdy pomůže po kliknutí na Více hráčů hned odkliknout OK (pokud tam máš předvyplněné jméno a heslo). Nejrychleji se ti to povede myší kliknout na Více hráčů a hned enter.

Je to sice divné řešení, ale mě funguje. Tak snad i tobě.
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
-darkvision-
Bůh

Post by -darkvision- »

Je to jasný, nejsi registrovanej na bioware totiz !!!

Takze postup je tento:

Btw tohle si taky zakládal ty, ten topic :twisted: http://thalie.pilsfree.cz/forum/viewtop ... 117&t=4460

Ale tady co píše kucik:
kucik wrote:Pokud si ho tam z nejakeho duvodu nechces registrovat, zabran hre pripojovat se na nej. Nejsnaze pridej radek:

127.0.0.1 nwmaster.bioware.com #nwn master server
do windows/system32/drivers/ets/hosts
Takže se proklikej Windows/system32/drivers/etc/hosts
Pak si "hosts" přetáhni na plochu třeba. Otevři v poznámkovým bloku a pod ty řádky začínající "#" a končící "#" tak pod ně přidej toto "127.0.0.1 nwmaster.bioware.com #nwn master server" jen takto.
Pak to ulož a přesuň zpět do složky "etc" a půjde Ti to.
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Radim
Bůh

Post by Radim »

:mrgreen: fachčí,se mi nechtělo procházet celej topic.Máš plus Vašíku a těš se na srázek :wink:
rosnicka
Velmistr

Post by rosnicka »

ahoj, ze bych tady nasla radu? zaregistrovala jsem se, sehnala klic protoze mam hru ze score.. stahla co jsem mela ale problem... do hry jsem se prihlasila, vytvorila postavu a kdyz si dam hrat tak me to nechce pripojit ke thalii protoze to chce haky.. fajn.. pro jistotu jsem stahla kompletni balicek, rozbalila a ted jsem v haji protoze nevim co s tim.. jestli ty haky mam nekam dat.. mam je rozbalene ve hre.. vi nekdo radu pekne prosim smutne koukam..
Jsem jaká jsem.
Lina Arna - zlatooká černovláska
Locked