Poděkování
Poděkování
Chcete někomu za něco poděkovat, potěšil Vas, atd.? Právě zde máte příležitost.
Vedoucí týmu Thalie
A velka vdaka vsetkym hracom, ktory nam zostali verny aj napriek tazkostia, ktore sa stali za posledne dni. 
When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.
(E.Hubbard)
Today, we face.
Chtěla bych poděkovat všem co se "namočili" do víkendového únosu tří pevniňanů. A to jak oněm obětem tak zachráncům tak i těm , kteří v některých chvílích nevěděli ani co se okolo nic děje
Doufám , že jste se alespoň trošku bavili...ten začátek byl těžký bez DM dopravy na ostrovy , ale konec dobrý všechno dobré ne ? Tedy pro pevninu...ostrovy to zase nějak divně "odskákali".
Díky taky Pepovi ( za šaty a příprava trhu , který se nekonal
)
Díky taky Daanrimu ( za strážného a MEGA čaroděje co se zjevil s packami a Time stopem
... tohle ti neodpustím !
)
Díky taky Rejtymu za "duševní podporu" když jsem si už nebyla jistá , že to pevnina přetrpí...
Doufám , že jste se alespoň trošku bavili...ten začátek byl těžký bez DM dopravy na ostrovy , ale konec dobrý všechno dobré ne ? Tedy pro pevninu...ostrovy to zase nějak divně "odskákali".
Díky taky Pepovi ( za šaty a příprava trhu , který se nekonal
Díky taky Daanrimu ( za strážného a MEGA čaroděje co se zjevil s packami a Time stopem
Díky taky Rejtymu za "duševní podporu" když jsem si už nebyla jistá , že to pevnina přetrpí...
Hh co by delal sultan s tolika otrokama
nakych trebalo oslobodit 
Myslim ze dik patri Fidorke za zorganizovani takoveho masoveho unosu
Konecne su zas cesty nebezpecne... 
Myslim ze dik patri Fidorke za zorganizovani takoveho masoveho unosu
When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
(E.Hubbard)
Today, we face.
(E.Hubbard)
Today, we face.
Hmm, Diky vsem unesenym i unoscum. Vsici hrali opravdu kvalitne. DM taky, sice sem jich zrejmne moc nepotkal, ale i tak. Fidorka je jeden z nejlepsich ostrovanu...akorat ty jeji poskokoci
(legrace
)
- akorat jedna drobnost co mi zarazila, ze mi malicky poznali na pokojich i pres muj prevlek, coz bylo hodne hodne bystreho elfa, bych rekl...
Bylo to pekny spestrtreni, i kdyz to dopadlo tentokrat pro Ostrovany dost se ztratama (peneznima), ale ja ty elfi varoval, ze se nemaj potulovat po nocich mi mo ves. No hodne dalsich zdaru ve hre
Priste to trrebas zase odskace pevnina, pokud bude nekdo neukazneny 
- akorat jedna drobnost co mi zarazila, ze mi malicky poznali na pokojich i pres muj prevlek, coz bylo hodne hodne bystreho elfa, bych rekl...
Bylo to pekny spestrtreni, i kdyz to dopadlo tentokrat pro Ostrovany dost se ztratama (peneznima), ale ja ty elfi varoval, ze se nemaj potulovat po nocich mi mo ves. No hodne dalsich zdaru ve hre
Fidorka zmíní každýho ale jen o jejich dvou oddanym vrahum bez kterejch by to určitě celý nevyšlo ani slovo
, taky děkuju, parádně sem se bavil, a s tim že jsme poznali Daniela, v tu chvíli mi nějak nedošlo že je převlečenej sry 
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Legie děkuje obětem včerejších dvou přepadení...je fajn když je mula dobře naložená
A je bezvadné hrát s postavou , která ví že život je cenější než zlato a kama.
Díky : Xi, Fa, Qe a Ech
A závěrečné díky všem , kteří stále chodí po setmění po lesích , skalách a jeskyních nebýt jejich odvahy ekonomika ostrovů by na tom byla špatně !
" Kdo nebýt v barák když tma , patřit Vrog ! Kdo nedat zlato toho prdel prodat ! Kdo nemít ani ta prdel , chcípnout ! "
A je bezvadné hrát s postavou , která ví že život je cenější než zlato a kama.
Díky : Xi, Fa, Qe a Ech
A závěrečné díky všem , kteří stále chodí po setmění po lesích , skalách a jeskyních nebýt jejich odvahy ekonomika ostrovů by na tom byla špatně !
" Kdo nebýt v barák když tma , patřit Vrog ! Kdo nedat zlato toho prdel prodat ! Kdo nemít ani ta prdel , chcípnout ! "