u sberu mi to dela to samy...proste ten rozjezd nez dostanu grif je nakej hrozne dlouhej
Stahování a sběr
- Lord_Berserk
- Velmistr
Stahování a sběr
nevim esi je to primo chyba, ale objevil sem u my postavy zvlastnost...
treba procenta u stahovani zacnu nabirat az po 20 stazenym zvireti potom uz to de normalne jako driv trebas po 5 stahnuti...protoze mam docela vysokou uspesnost
u sberu mi to dela to samy...proste ten rozjezd nez dostanu grif je nakej hrozne dlouhej
čim to ???
...VIKINGS are back...your agony begins !!! 
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
Berserker's Party
Erik The Viking
jop, já nasbíra cca 300 surovin a nezlepšil sem se ani o 0,1%... ale dával sem to za vinu tomu jak se to "pokazilo" a napsalo už sbíráš. Ještě sem to znova nezkoušel, zatim. 
Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá?
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
nevim jestli sem nepochopil já nebo ty...kucik wrote:...
- Lord_Berserk
- Velmistr
I po resu
no jako me to zaclo delat potom utoku jak nekdo smazal to forum a XP tak... proste i po restartu sber mi trval taky dost dlouho nez sem ho rozpohyboval aspon vo 0.1% 
...VIKINGS are back...your agony begins !!! 
Berserker's Party
Erik The Viking
Berserker's Party
Erik The Viking
je to tak schvalne nemuzete chtit za kazdou dobre sebranou rostlinku chtit procenta
treba laura se ve sberu zlepsila za 14 dni jen o 0.2% a to sbira stale nekde neco
je to tak stale cim vetsi cislo clovek ma ve sberu tim hur ziskava % ale surovin ziskava vic chce to jen trpelivost

Kamkoli se vydate, jdete s celym srdcem.
Ale neřikej mi že neni divný že ten kdo má 55%, tak mu to přibejvá a ten kdo má 40% mu nepřibyde po 300 nasbírání ani 0,1% když to doteď přibejvalo pomalu každou druhou surovinujitka wrote:...
Pepa48: omg ty buď zticha... zrovna ty! 
Rejty: nebylo to za sebou
A vůbec... teďka musim nacraftit něco na maturitu, tam je to taky rozbitý.. % opět moc nepřibejvaj :-/
Rejty: nebylo to za sebou
A vůbec... teďka musim nacraftit něco na maturitu, tam je to taky rozbitý.. % opět moc nepřibejvaj :-/