trener bojovnika

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
Salyr
Obyvatel

trener bojovnika

Post by Salyr »

ahoj mam takovou otazku zjistoval jsem to ic ve hre od postav ale nikdo netusi kde by mohl byt trener bojovnika pro lvl 19 a vys a pres ooc sem se dozvedel ze mozna neexistuje ze si lvl nastavovali pomoci dm tak se chci zeptat jestli je to pravda nebo mam dal hledat diky
Tagar z rodu Bílých Tygrů-půlork,který se dlouhá léta učil bojovat jako správný bojovník a ne jako barbar.Je to ten který ti nakope prdel,když ho nasereš.

http://www.powerplaymanager.com/r213127
de Aers
Urozený

Re: trener bojovnika

Post by de Aers »

Salyr wrote:ahoj mam takovou otazku zjistoval jsem to ic ve hre od postav ale nikdo netusi kde by mohl byt trener bojovnika pro lvl 19 a vys a pres ooc sem se dozvedel ze mozna neexistuje ze si lvl nastavovali pomoci dm tak se chci zeptat jestli je to pravda nebo mam dal hledat diky
hledej dál
"Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
Salyr
Obyvatel

Post by Salyr »

tak skveli kvuli hledani ucitele jsem prisel o lvl diky tomu ze pri patrani jsem chcipl a muzu hrabat 5K exp znovu
Tagar z rodu Bílých Tygrů-půlork,který se dlouhá léta učil bojovat jako správný bojovník a ne jako barbar.Je to ten který ti nakope prdel,když ho nasereš.

http://www.powerplaymanager.com/r213127
de Aers
Urozený

Post by de Aers »

Salyr wrote:tak skveli kvuli hledani ucitele jsem prisel o lvl diky tomu ze pri patrani jsem chcipl a muzu hrabat 5K exp znovu
A proč nám to sem jako říkáš ? To je tvůj problém s kterym ti nepomůžem. Já ho taky hledal dlouho.
"Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
Krata
Bůh

Post by Krata »

tohle ti nikdo neřekne, prostě hledej.. kdyby trenéři nebyli úmyslně rozházeni po Thalii tak by se někde vypsali.. první levli bojovníka tě naučí kde jakej trenér, ale nad 19 už se stáváš epicem a to už kde jakej Franta z Ivory neumí :)
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Radim
Bůh

Post by Radim »

Salyr wrote:tak skveli kvuli hledani ucitele jsem prisel o lvl diky tomu ze pri patrani jsem chcipl a muzu hrabat 5K exp znovu
Jaká to škoda,budeš se muset zase snažit :mrgreen:
Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
Locked