Antivirový program
- -darkvision-
- Bůh
Antivirový program
Lidi tak mě zajímá jaký využíváte antivirák, já mám zkušenosti jak s NODem, tak s AVG ci s Avastem. A nevim co z toho je lepsi.
Jak jste na tom vy. Jaky byste doporucili?
Jak jste na tom vy. Jaky byste doporucili?
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Re: Antivirový program
moje zkušenost je taková že už jsem prostřídal vše možné i nemožné a stejně mám občas s nějakým tím virem problém...
Zatím nejlíp ale chránil Avast, u toho mám alespoň občas pocit že něco najde a na něco mě upozorní...
Zatím nejlíp ale chránil Avast, u toho mám alespoň občas pocit že něco najde a na něco mě upozorní...
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Na počáku mám AVG, na notasu nic...
Nejlepší ochranou je častý formát
Nejlepší ochranou je častý formát
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
- Lord_Berserk
- Velmistr
este sem se k tomu nedostal ale az mi vyprsi "licence" obyc Spyware Doctora zkusim 2v1 todle...
http://www.pctools.com/spyware-doctor-antivirus/
http://www.pctools.com/spyware-doctor-antivirus/
...VIKINGS are back...your agony begins !!! 
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
Avira - antivirus zadarmo, účinný, nenáročný na výkon, jednoduchý.
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
taky Avast, nějak mi zatim neudělal nic moc špatného tak nemám důvod měnit nebo zkoušet něco nového
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Měl jsem původně Avast, pak jsem si při pořízení laptopu vyzkoušel kolečko u AVG, Nortonu, NODu, takovýho antiviru s legračním logem, jehož jméno si nevybavuju...až jsem zakotvil opět u Avastu. Sice jej již nedokážu rozpoznat na liště, neboť náhle zoranžověl, avšak jde o stále stejný solidní Avast.
Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
Jedině ESET v kombinaci s kerio firewall. Všecko ostatní je na . . .
a jelikož jsem paranoidní mám všechny disky zašifrovaný.
a jelikož jsem paranoidní mám všechny disky zašifrovaný.
Diodric
Lathanien
Delrick
Lathanien
Delrick
nejdriv jsem jsem pccilin, suprovej antivirak jen se asi v evrope neda sehnat licence ci co dostal jsem ho jako bundle k desce, pak na rok nodika, taky super a ted microsoft security essentials, jsem s nim spokojeny...
Však NOD je ESETzma wrote:ja nemam zadnej pac sem linej nakej nainstalovat.)
jinak za me NOD
Diodric
Lathanien
Delrick
Lathanien
Delrick
ja rek ze ne?.)Jkerry wrote:Však NOD je ESETzma wrote:ja nemam zadnej pac sem linej nakej nainstalovat.)
jinak za me NOD
bobr
To sem nikdy neřeklzma wrote:ja rek ze ne?.)Jkerry wrote:Však NOD je ESETzma wrote:ja nemam zadnej pac sem linej nakej nainstalovat.)
jinak za me NOD
Diodric
Lathanien
Delrick
Lathanien
Delrick