tatrten

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
Salyr
Obyvatel

tatrten

Post by Salyr »

mam dotaz ohledne chovani npc. vcera kolem 10 jsem byl v tartenu a vesel ssem do hospody najednou slysim zvuky boje koukam co se deje a je tam cerveny npc nejaky starosta a mlati se s stamgastama a velitelem strazi tak me zajimalo jestli bug nebo akce dm nebo co to je?
Tagar z rodu Bílých Tygrů-půlork,který se dlouhá léta učil bojovat jako správný bojovník a ne jako barbar.Je to ten který ti nakope prdel,když ho nasereš.

http://www.powerplaymanager.com/r213127
-RoF-
Ďábel

Re: tatrten

Post by -RoF- »

Salyr wrote:mam dotaz ohledne chovani npc. vcera kolem 10 jsem byl v tartenu a vesel ssem do hospody najednou slysim zvuky boje koukam co se deje a je tam cerveny npc nejaky starosta a mlati se s stamgastama a velitelem strazi tak me zajimalo jestli bug nebo akce dm nebo co to je?
;)

http://thalie.pilsfree.cz/forum/viewtop ... =11&t=4414

To neřeš asi jen vyřizování účtů. :D
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
DenGrasse
Ďábel

Post by DenGrasse »

znáš, to, horníci se ožerou, rozbijou si huby a zítra už jsou zase všichni kamarádi... :mrgreen:
hyperpasivní myšohryz
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
sendys
Rytíř

Post by sendys »

DenGrasse wrote:znáš, to, horníci se ožerou, rozbijou si huby a zítra už jsou zase všichni kamarádi... :mrgreen:
To NPC je jen blbe udelany ..nevim proc ale nejak si zmenuilo frakci a nebo neco jineho stopro vim ze jsem tu frakci dal dobre
Život je svině, a teď vypadni mám práci.
Locked