Bílé obdélníky - VYŘEŠENO
Bílé obdélníky - VYŘEŠENO
Tak takhle se mi někdy maskují věci v invu. Stává se vám to taky? Jde s tím něco udělat? Díky
- Attachments
-
- n.png (103.12 KiB) Viewed 3511 times
S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou.
Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi
http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi
http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
Re: Bílé obdélníky
Mě se to sem tam taky stává. Stačí vypnout a zapnout hru a jde to zase normálně.
nekdy ani to nepomuze a musi byt restart serveru,kdyby ses podivil,ze ti ress pc nepomohl....
ale neboj je to bezna chyba
ale neboj je to bezna chyba
"Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
Znamená to, že prostě graf. karta z nějakýho důvodu nemůže zobrazit obrázek předmětu z haku. Typicky to vidíte, když má postava předměty z nějakých jiných haků.
Můžeš zkoumat, proč to nezobrazí. Nejsou porušené soubory haků? Může z nich hra číst? Nemá graf. karta problémy se zobrazením obrázku? Není to memory leak? Děje se to s jinou verzí ovladačů? S jinou grafikou?
Můžeš zkoumat, proč to nezobrazí. Nejsou porušené soubory haků? Může z nich hra číst? Nemá graf. karta problémy se zobrazením obrázku? Není to memory leak? Děje se to s jinou verzí ovladačů? S jinou grafikou?
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Me osobne se tento problem ukazal vzdy po padu serveru, ale restart nwn clienta to vzdy zachranil.
-
sandoftime
- Urozený
hmm...
budu hádat, nespouštíte nwn přes zástupce rovnou na thalii, ale pěkně po staru spustíte nwn a na server se lognete z multiplayeru
pak hrajete, odlognete (třeba při pádu serveru nebo restartu) nevypnete hru a lognete zpátky... tohle není dobré, pokud už musíte odlognout, je vždy lepší před novým lognutím resetovat hru, pokud jste předtím hráli na serveru užívajícím custom haky a override soubory
jakmile se vám tohle stane, zapomeňte na relog, rovnou vypněte nwn a spusťte ho znovu, pak bude to v pořádku
budu hádat, nespouštíte nwn přes zástupce rovnou na thalii, ale pěkně po staru spustíte nwn a na server se lognete z multiplayeru
pak hrajete, odlognete (třeba při pádu serveru nebo restartu) nevypnete hru a lognete zpátky... tohle není dobré, pokud už musíte odlognout, je vždy lepší před novým lognutím resetovat hru, pokud jste předtím hráli na serveru užívajícím custom haky a override soubory
jakmile se vám tohle stane, zapomeňte na relog, rovnou vypněte nwn a spusťte ho znovu, pak bude to v pořádku
Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
- -darkvision-
- Bůh
Taky jsem to dřív míval.
Myslím, že mi pomohlo nahodit nově haky a aktualizovat ovladače gr.k.
Myslím, že mi pomohlo nahodit nově haky a aktualizovat ovladače gr.k.
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
stava se to pri restartu serveru nebo pri padu serveru ci pri padu hry kdy vam to vyhodi jen serv na normalni uvitaci obrazovku ..... tehdy kdyz znovu zapnete pripoeni serveru a pripojite se se stane tohle neboli grafa nedokaze rozúpoznat haky po vypnuti a zapnuti nwn by se to melo obevit potom normalne
Život je svině, a teď vypadni mám práci.
- Lord_Berserk
- Velmistr
Me se to stavalo taky, ale kdyz sem vypnul a zapnul NWN tak vpoho ... pak sem stah vsecky Haky znova a nastavil "jen pro cteni" a nedela mi to.
...VIKINGS are back...your agony begins !!! 
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking