Vyvolavane potvory
Jo, je to na nic nekam takhle prijit a narazit na silnou potvoru. Nedavno jsem takhle slezl s newbiekem do kanalu a hned za prechodem byl ifrit nebo salamandr ci co to je.
Na druhou stranu, znam to i ze strany vyvolavace. Clovek chce trenovat vyvolavani a tehdy proste nema nic namemorovaneho, cim vlastni povolane veci sejmout. Takze je treba v invisu a vyvolava a vyvolava. Pak skonci, ma diky tem kouzlum unavu, takze se jde vyspat (takze potrebuje blizko hostinec). Meditne a jde zase vyvolavat. Skonci a dalsi treba hodinu real ceka na meditaci a nema zadne kouzlo na obranu, krome treba toho invis nebo utociste. Chodit to delat nekam do Krynu nebo kam je o kejhak, protoze neni jak se branit necekanemu spawnu, jak se branit drowum a podobne. Ale je fakt, ze vyvolavac by mel vzdy zalezt aspon nekam, kde je mala sance, ze na to nekdo narazi. Ale proste obcas se stane, ze nekdo na neco narazi i na necekanych mistech a ty potvory neovladnute proste zustavaji.
Druha varianta je ta, ze mam low level maga treba, mam invis, projdu kousek za prechod Ivory a chci si na jezevce neco povolat, co bude dost silne aby je to pojelo. No a nepovede se. Zabit to v podstate nemam jak. Natahnout to na straze znamena koledovat si o IC prusvih. Takze co s tim... Samozrejme zase by se ten hrac mel snazit po sobe uklidit, ale nejde to vzdy. Uz se mi kdysi davno stalo ze mne sejmul vlastni summon v situaci, kdy se mi nepoved jeden, napad mne, nepoved se mi druhy, napad mne a tak tam proste zustali dva moji summoni a ja sel pres Astharotha.
Epicke elektricke, neviditelne a nekonecne
Nase parta tam taky vychcipala.

Teda jen moje postavicka zustala na temer mrtev a nastesti v utocisti (obcas fakt diky bohum za nej), tak jsem pobral celou partu a venku ji postupne ozivil. Pruchod pres pasti tam jsme jeste prezili, ale potiz je, ze tam dal jsou dvere (takova ta drevena brana) ktere npc vesele ignoruji, nakouzli se i kdyz by partu vubec nemeli videt a jdou tvrde do utoku. No a prave pri zbesilem ustupu pod palbou kouzel a dispellu nekdo udelal prvni chybku, druhou chybku.. a uz jsme lezeli.

Hnusne misto, ale nebyt tech nelogickych dveri, tak ty pasti samotne mne az tak nestvou. Ono je to proste jen o tom, ze cloveku zpocatku nedojde jak na ne. V podstate je to od WB docela chytre vymyslene, i kdyz je fakt, ze kombinace s potvorama co tam jsou je dost smrtelna.
Jinak proc jsem to nehlasil jako chybu. Protoze ona to chyba jednoznacna neni. Mne osobne treba prijde rada veci ve hre sem tam problematickych - hlavne nektere nove epicke dungy. Jenze ja nevim, pro jaky level je to urceno, pro jakou skupinu, jaky je zamer tvurce. Treba smrtici slaadi mi osobne take prisli hooodne drsni, ale proste nemohl jsem je otestovat se skupinou na levelech 35 a mozne jsou urceni prave pro takovou skupinu. Drsna mi koneckoncu prijde i Skilgamonovo hrobka tak jak je ted, ale mam jen low epic postavu. Takova Aria, Wall nebo Israel si to mozna davaji s prstem v nose. Takze proste predpokladam, ze WB kdyz tvori dung, tak ho testuji. Pripadne neni preci problem, aby WB napsalo nekam na forum - postavili jsme ty a ty dungy, nejsme si uplne jisti silou, kdyz na ne narazite, tak nam do PM poslete report a nazor na ne. V opacnem pripade hraci budou hlasit vazne jen primo chyby, ale ne uz sve dojmy a treba pocit, ze je neco neudelatelne. Protoze - jak maji hraci vedet, ze to udelatelne ma byt? Viz treba draci.
Pokladani pasti hracskyma postavama
Uz se parkrat resilo. Myslim, ze jedina pravidla byla, ze se pasti nesmi pokladat na mistech, kam by videla npc a mohla zasahnout a ze se nesmi pokladat do urcite vzdalenosti od prechodu a jinym postavam primo pod nohy.
Jinak samozrejme epicke pasti kousek od Ivory maji sve uplatneni. Protoze se tam bezne vyskytuji treba epicti drowove, kterym ty pasti mohou byt prednostne urceny. A zase obracene, drowove se mohou jistit treba pri odpocinku v jeskyni. Proste holt tam jednou probiha CvC a je to povoleno a v CvC maji nektera povolani pokladani pasti jako dulezitou schopnost.
Jinak mi prijde pokladani pasti jen tak lazo plazo z cire zlomyslnosti spis jako demence hracska a jako vsechny tyhle problematicke veci (zabijeni koni, pokladani pasti, nezvladnute potvory, muceni, znasilnovani, rezani hlav a obirani mrtvol) by se to melo drzet pod kontrolou a ridit nejakym "citem pro hru".
Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR!
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru