Poděkování
Re: Poděkování
Moc rád bych poděkoval za dnešní švandu v dílnách a dotyčnému DM za spoestření. Není nad úžasně naivního gardistu 
Díky Viro za dneska v dílně, byla to sranda.
"Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
- White wolf
- Poutník
Tak tak*souhlasně kývne* ráda se přidávám ...moc jsem se nasmála. Díkde Aers wrote:Díky Viro za dneska v dílně, byla to sranda.
Jo to byl vcelku příjemný večer. Hlavně poděkuj Bageshurovi, páč ten Arii naučil hrát hru "mezi kozy" (jinak pro ostatní, je to hra s kostkama)Molly23 wrote:Děkovačka Arii a Simonovi Moonovi. Dlouho jsem takhle nepokecal a doufám že to nebylo naposled. Taky díky tomu Dm co nás vyhnalo do bytu
, na ulici by jsme se asi tak nerozkecali. A taky se chci omluvit DM, že jsme jim spamovali kanál kostkama. Hold to nastavení Local háže hody všem DM...
Cheche jo ten gardista mě dostal, takový naivní hlupáček, jestli bude víc takových... to dopadne:Dcer-c wrote:Moc rád bych poděkoval za dnešní švandu v dílnách a dotyčnému DM za spoestření. Není nad úžasně naivního gardistu
A díky za úpravu GS, ikdyž na to ted asi bude hodně lidí nadávat, ale konečně si nebudou mágové a klerici chodit na pohodové procházky.
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
Diky za moznost delat prikladoveho krenaWhite wolf wrote:Tak tak*souhlasně kývne* ráda se přidávám ...moc jsem se nasmála. Díkde Aers wrote:Díky Viro za dneska v dílně, byla to sranda.
- Czech_Luthor
- Rytíř
Děkuji za včerejší moc pěknou hru jedné nejmenované drowce, trpasličímu bitkaři Jorgovi (
), Vruugovi a DM Bahnakovi. Moc sem se bavil, díky moc 
Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails
Love hurts good on a bed of nails
I'll lay you down and when all else
Fails
I'll drive you like a hammer on a
Bed of nails
Baby when you scratch,
you know I'm gonna bite!
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails
Love hurts good on a bed of nails
I'll lay you down and when all else
Fails
I'll drive you like a hammer on a
Bed of nails
Baby when you scratch,
you know I'm gonna bite!
Dekuji hraci Israele de Aers za usporadani dnesniho turnaje. Je super, ze tu po delsi dobe zase nekdo neco podobneho udelal. Turnaj se skvele vydaril a ja osobne se vyborne bavil. Navic musim ocenit dost velkoryse ceny - musel jsi se poradne placnout pres kapsu!
Dal samozrejme diky vsem, s kterymi jsem bojoval. Zvlast s Kaliem byl ten souboj dost narocny a primel mne zacit pouzivat uplne novou taktiku zalozenou na boji v kruhu.
Diky dnesnimu turnaji jsem si overil, ze BU stale nepatri do stareho zeleza - aspon ve sve kategorii.
Mimochodem primo ve hre jsem zapomel, takze aspon takhle zpetne dekuji Raine Tears za necekanou pomoc.
Jo a jeste jedno podekovani. Tentokrat Rofovi. Sice se zatim toho projektu Morusuv kramek neucastnim, ale ctu si to tam a bavim se. Je moc fajn, ze se takhle snazis ozivit bardy.
Tyyy jo. Bavilo mne to dneska.
PS: pokud mi nekdo posle seznam souboju v obou kategoriich a jejich vysledky, tak podle toho upravim tabulku v arene.
Dal samozrejme diky vsem, s kterymi jsem bojoval. Zvlast s Kaliem byl ten souboj dost narocny a primel mne zacit pouzivat uplne novou taktiku zalozenou na boji v kruhu.
Mimochodem primo ve hre jsem zapomel, takze aspon takhle zpetne dekuji Raine Tears za necekanou pomoc.
Jo a jeste jedno podekovani. Tentokrat Rofovi. Sice se zatim toho projektu Morusuv kramek neucastnim, ale ctu si to tam a bavim se. Je moc fajn, ze se takhle snazis ozivit bardy.
Tyyy jo. Bavilo mne to dneska.
PS: pokud mi nekdo posle seznam souboju v obou kategoriich a jejich vysledky, tak podle toho upravim tabulku v arene.
Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR!
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
Taky děkuju všem co přišli, bylo to fajne, měl sem radost a bál se že moc lidí nepřijde.
Připojuju se k děkovačce za turnaj. Původně jsem čekal malou účast a ještě jsem Aersovi psal, že je škoda, že si toho hráči neváží. Beru to zpět. Tolik lidiček v jedné lokaci pohromadě jsem už dlouho neviděl (ani v dílnách). Taže děkuji všem co přišli a omlouvám se, že sem jim křivdil.
Děkuju Buovi za supr souboj. To vytlačování Kalia z kruhu byl dobrej nápad. Kvůli úkrokům mu občas spadnul útok v obraně a bylo vymalováno
Pak ještě děkuji skupince dobrodruhů, která se zúčastnila vlčího lovu. Akorát škoda, že si Kálio nestačil do vlkoušů pořádně praštit.
Děkuju Buovi za supr souboj. To vytlačování Kalia z kruhu byl dobrej nápad. Kvůli úkrokům mu občas spadnul útok v obraně a bylo vymalováno
Pak ještě děkuji skupince dobrodruhů, která se zúčastnila vlčího lovu. Akorát škoda, že si Kálio nestačil do vlkoušů pořádně praštit.
Ač Farah tento druh zábavy nemusí.. taky přišla nakouknout. Poklona Israelovi, že něco takového zorganizoval
No a potom díky DM Desovi za svérázné ukončení rozhovoru U Racka 
Kieran a Desmin Hanifah Ardian
Layla Morwinyon Mirima
Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
Layla Morwinyon Mirima
Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
Bylo vidět, že hráči sou po takových akcích hladoví. Páč poslední turnaj byl snad před půlrokem
. Je fajn že někdo něco udělal. Ne že bych se o to taky nesnažil, ale holt Arii to město zamítlo
Díky teda Israelovi a jeho hráčovi
Jinak jo výprava v 9 lidech na vlkodlaky....cheche chudáci, ale pěkné to bylo a jak sem říkal v takovém počtu je semelete

PS: Doufám bude víc takových akcí.
PS2: A nejvíc mě pobavilo jak otrok drowů, utekl na povrch a ve dne sám lovil, fajné no z těch pravidel si někteří dělají prdel
Díky teda Israelovi a jeho hráčovi
Jinak jo výprava v 9 lidech na vlkodlaky....cheche chudáci, ale pěkné to bylo a jak sem říkal v takovém počtu je semelete
PS: Doufám bude víc takových akcí.
PS2: A nejvíc mě pobavilo jak otrok drowů, utekl na povrch a ve dne sám lovil, fajné no z těch pravidel si někteří dělají prdel
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
- Lord_Berserk
- Velmistr
Dik 1Rakosnicek1 ze me omylem potkal v lese. 
...VIKINGS are back...your agony begins !!! 
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
Tak ještě jednou díky, že Vás na ten turnaj slezlo tolik. Bylo to fajne něco pořádat pro tolik lidí 
Jo fajné to bylo. A zase se něco dělo (podporujte snahu hráčů a podporujte spolkyde Aers wrote:Tak ještě jednou díky, že Vás na ten turnaj slezlo tolik. Bylo to fajne něco pořádat pro tolik lidí
Ted by to chtělo uspořádat nějakou básnickou oslavu vítězů a pořadatele
Díky DM Desmondovi, za večerní zpestření !