Poděkování
Re: Poděkování
Díky DM Lashekovi a Desmondovi a DenGrassemu za úžasnou hru. Bavil jsem se celou dobu až do posledního momentu. Dokonce jsem se i něco naučil. 
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
chci poděkovat DMku, který nám včera zavařil v hrobce u Lambertů, bylo to děsivé a leckdo z hráčů si určitě uprdnul i doma u počítače jak Bodáci zautočili pohledem smrti
.
zadruhé díky drowskému kouzelníkovi za fajn RP a že mě ušetřil, druhou smrt už bych ten den nerozdejchal
.
zadruhé díky drowskému kouzelníkovi za fajn RP a že mě ušetřil, druhou smrt už bych ten den nerozdejchal
Last edited by tao kan on 15:34 03. Dec 2010, edited 1 time in total.
TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
já se přidávám k poděkování za laberta a největší radost mam z tý hlavy, která si ce nic nestojí ale pro měšce je to mocná trofej 
Není zač 
Hlavu nechat, snaj ji ještě použiju...
Jinak ti bodaci už tam byli, to já ne
(Akorát jsem jim otevřel dveře a škodolibě fandil
)
Ať nejsem OOT, děkuji nejmenovanému drowovi i Jacobovi za opravdu velmi pěkně zahrané RP po souboji, mělo to šťávu, hlavu i patu.
Taktéž TaoKanovi fandím ve hře za dwarfa, po dlouhé době jsem viděl opravdu dobře hranýho pajzla se vším všudy.
Jen tak dál.
Hlavu nechat, snaj ji ještě použiju...
Jinak ti bodaci už tam byli, to já ne
(Akorát jsem jim otevřel dveře a škodolibě fandil
Ať nejsem OOT, děkuji nejmenovanému drowovi i Jacobovi za opravdu velmi pěkně zahrané RP po souboji, mělo to šťávu, hlavu i patu.
Taktéž TaoKanovi fandím ve hře za dwarfa, po dlouhé době jsem viděl opravdu dobře hranýho pajzla se vším všudy.
Jen tak dál.
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Chcem poďakovať Czech_Lutherovi za dnešnú lomenivu
tak dobre som sa už hodne dlho nevybláznila. Ale MUHEHE aj tak som vyhrala!
*a BA a BA a BA .. dupe nožičkami z trucu*
A chcem poďakovať aj Grorovi a Jorgovi za ich snahu tú marovačku ukončiť
neboojte sa chlapci, raz sa to podarí
+ Gror, to bol zárez, jak si sa zmenil na draka a Korou ani nepohol XD ale naj bol hlod: *odpinkol ju* som skoro zo stoličky spadla, bolo to super!
*a BA a BA a BA .. dupe nožičkami z trucu*
A chcem poďakovať aj Grorovi a Jorgovi za ich snahu tú marovačku ukončiť
+ Gror, to bol zárez, jak si sa zmenil na draka a Korou ani nepohol XD ale naj bol hlod: *odpinkol ju* som skoro zo stoličky spadla, bolo to super!
madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
- Czech_Luthor
- Rytíř
Jop, taky musím Jachyrce poděkovat, bylo to zas po dlouhé době supr spestření 
Stejně tak i Jorgovi a Grórovi, protože ty hlody co občas padli mě fakt drtili
Takže děkuju moc, dnešek fakt paráda 
Stejně tak i Jorgovi a Grórovi, protože ty hlody co občas padli mě fakt drtili
Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails
Love hurts good on a bed of nails
I'll lay you down and when all else
Fails
I'll drive you like a hammer on a
Bed of nails
Baby when you scratch,
you know I'm gonna bite!
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails
Love hurts good on a bed of nails
I'll lay you down and when all else
Fails
I'll drive you like a hammer on a
Bed of nails
Baby when you scratch,
you know I'm gonna bite!
Díky za včerejšek Desovi, Werdimu a Sallovi.. fajn akcička 
Kieran a Desmin Hanifah Ardian
Layla Morwinyon Mirima
Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
Layla Morwinyon Mirima
Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
Děkuji bratrům mnichům, obzvláště jeden měl krušné chvilky. Tema rozhovoru se měnilo každou chvíli, ale nebylo to ke škodě věci. Naopak. Po řadě těch pár, co si vybavuji: Ignacius, Cyprian, Maysa
Diagnostikovany.
Každý moudrý má nač pomysliti,
kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti,
porazíš-li je, co z toho budeš míti,
a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti.
. . . . . . . . . Holan, V.
Každý moudrý má nač pomysliti,
kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti,
porazíš-li je, co z toho budeš míti,
a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti.
. . . . . . . . . Holan, V.
Dekuju Elince a Elze
za peknou hru a skvele dohrani s Elzou i kdyz ji to asi nebavilo
Život je svině, a teď vypadni mám práci.
Já musím hlavně pochválit DM Desmonda, že super zastoupil OneIceOne a navázal na pokračování příběhu Morusova stánku a a dalších skupin
. Doufám to tak bude dál pokračovat. 
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
No já se s chválením DM Desmonda připojím-RoF- wrote:Já musím hlavně pochválit DM Desmonda, že super zastoupil OneIceOne a navázal na pokračování příběhu Morusova stánku a a dalších skupin. Doufám to tak bude dál pokračovat.
Vruug Kostilam- Ohromně silný hakavarn.
Salles Walten- sukničkář a typickej chlap jak má být !
Yormo - neznámý pochůzkář
Chtěl bych taky poděkovat Desovi, Werdimu a Farah, za hezkou výpravičkuMiell wrote:Díky za včerejšek Desovi, Werdimu a Sallovi.. fajn akcička
Vruug Kostilam- Ohromně silný hakavarn.
bleee, nemam rad tyhle dekovaci topicy, ale kdyz uz jsem teda byl zminen, tak ja dekuji taky. Zvlaste pak Honzovi, ackoliv Ignacovi z nej asi brzo praskne hlava, ja ty jeho hlasky milujupavad wrote:Děkuji bratrům mnichům, obzvláště jeden měl krušné chvilky. Tema rozhovoru se měnilo každou chvíli, ale nebylo to ke škodě věci. Naopak. Po řadě těch pár, co si vybavuji: Ignacius, Cyprian, Maysa
Xunnavin - věrný (zatím) ochránce paní Trissdril
bratr Ignacius - mnich, který následuje Thala (momentálně zavřen kdesi v klášterní cele)
bratr Ignacius - mnich, který následuje Thala (momentálně zavřen kdesi v klášterní cele)
Přesně tak, jeho hlášky jsou úžasnýWoxa wrote:bleee, nemam rad tyhle dekovaci topicy, ale kdyz uz jsem teda byl zminen, tak ja dekuji taky. Zvlaste pak Honzovi, ackoliv Ignacovi z nej asi brzo praskne hlava, ja ty jeho hlasky milujupavad wrote:Děkuji bratrům mnichům, obzvláště jeden měl krušné chvilky. Tema rozhovoru se měnilo každou chvíli, ale nebylo to ke škodě věci. Naopak. Po řadě těch pár, co si vybavuji: Ignacius, Cyprian, Maysa
diky Yitrovi za nocni spestreni hry 
"Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo