Dialog - Necitim se moc dobre
- Vylec chorobu
- Mensi obnova
... atp
Prijde mi jako naprostej nesmysl abych rikal profesionalnimu lecitely co se mnou ma provadet, on by mel odhalit symptomi nemoci a nabidnout mi sluzbu napr
Necitim se dobre
Ano vidim ze mas chorobu a v tele ti koluje jed bude te to stat 200gp.
Sluzby v chramech
Re: Sluzby v chramech
zase nemuzes zabihat do detailu pane boze
nemuzes chtit totalni detaili uvedom si ze je dost jine prace nez se starat o tyhle dialogy
daly tam co je prvni napadlo navic mam pocit ze proste to tak udelat asi nejde:) neboli nekoukne na tebe a nerekne aaa vi mate Hiv:)
Život je svině, a teď vypadni mám práci.
Náhodou zajímavé, mě osobně to tam taky občas štvalo, protože když jsem s Thalií a NWN vubec začínal tak sem neměl ani tucha co mám odkliknoutSigil wrote:...
Třeba se toho nějaký dobrosrdečný scripter chopí.
Ale řekl bych že teď je nedodělané a potřebné práce víc jak scripterů, tak nevím nevím.
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Dobrý nápad, až si opravíš pravopisné chyby v příspěvku, můžeš se pustit do skriptování...Sigil wrote:Dialog - Necitim se moc dobre
- Vylec chorobu
- Mensi obnova
... atp
Prijde mi jako naprostej nesmysl abych rikal profesionalnimu lecitely co se mnou ma provadet, on by mel odhalit symptomi nemoci a nabidnout mi sluzbu napr
Necitim se dobre
Ano vidim ze mas chorobu a v tele ti koluje jed bude te to stat 200gp.
Vedoucí týmu Thalie