CO VAM NA THALII CHYBI?
Re: CO VAM NA THALII CHYBI?
I kdyby se část -Pravidla nebo ,,důležité úpravy serveru"- zvýraznily třeba rudě a zvětšily, tak to lidi stejně nebudou číst a pak se diví...
"Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
Hlavně když okrádám někoho tak je tam myslím maximum dáno na 50 000 zlatek. Takže aj když mám u sebe 300 měšců tam mi vezmou jen 50 měšců.
A tohle je někde napsané?
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
Co vim tak tam jsou daný jen po 50 000, ale je jich vic. ( takže pokud nosíš 300K tak tam budes mit 6x50 000). Co mě minule sejmul jeden a pak okradl, tak mi vzal všech 179k-RoF- wrote:Hlavně když okrádám někoho tak je tam myslím maximum dáno na 50 000 zlatek. Takže aj když mám u sebe 300 měšců tam mi vezmou jen 50 měšců.
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
Věc se má tak, že NWN neumí udělat stack více peněz, než 50 000. Je to samoyřejmě řešitelný problém, ale yatím se tím nikdo neyabýval.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Tak ted jsem na to koukal a uz je to davno opraveny. Tak co mystifikujes?-RoF- wrote:Hlavně když okrádám někoho tak je tam myslím maximum dáno na 50 000 zlatek. Takže aj když mám u sebe 300 měšců tam mi vezmou jen 50 měšců.
Aha tak o tom nevímkucik wrote:Tak ted jsem na to koukal a uz je to davno opraveny. Tak co mystifikujes?-RoF- wrote:Hlavně když okrádám někoho tak je tam myslím maximum dáno na 50 000 zlatek. Takže aj když mám u sebe 300 měšců tam mi vezmou jen 50 měšců.
Pokud je to opravené tak pohoda
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Nešli by summonům a familiarům nastavit primárně stínová zranění? Odhodit těla nebo fiknout hlavu můžete vždycky, ale já sem nějak nepřišel na to, jak mohu v případě CvC někoho dostat do podstvětí a pak ho vrátit skrz nůž. Máte s tím někdo z mágů zkušenosti?
Grunk-k wrote:Nešli by summonům a familiarům nastavit primárně stínová zranění? Odhodit těla nebo fiknout hlavu můžete vždycky, ale já sem nějak nepřišel na to, jak mohu v případě CvC někoho dostat do podstvětí a pak ho vrátit skrz nůž. Máte s tím někdo z mágů zkušenosti?
Jako mág se stínovkama asi nepochodíš.Stínová zranění
Ve hře je systém stínových zranění. Nefunguje zřejmě na použití kouzel, ale funguje například i na zabití pomocí ničivého zranění (devast). Stínová zranění simulují možnost ubití nepřátelské postavy do bezvědomí. Pokud máte stínová zranění při zabití zaplá a zahájíte dialog s ležícím tělem zabité hráčské postavy se stahovacím nožem v ruce, můžete buďto mrtvole standartně ukrást hlavu nebo ji obrat o zlato, ale můžete ji i nechat probrat z bezvědomí.
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Pokud někoho zabijete způsobením nějakého dmg, tak je možné uvažovat o tom, že jen upadne do bezvědomí. Pokud ho pošlete k Astarothovi kvílením, nebo stínovim zabijákem, tak prostě nemůžete počítat s tím, že jste ho ,,vyděsili k smrti" jen do bezvědomí. Stejným způsobem fungují stínová zranění.
Však mi jde o to, aby moji summoni mlátili stínovkama
To chápu že prstík nebo banshee posílá rovnou k rohatýmu. Ale ty summoni.. To by snad šlo ne? 
Edit to Tretas: Myslíš si, že jsem to nečetl? Přečti si můj první příspěvek ještě jednou a pak z toho zkus vydedukovat mou žádost
Edit to Tretas: Myslíš si, že jsem to nečetl? Přečti si můj první příspěvek ještě jednou a pak z toho zkus vydedukovat mou žádost
Myslim, ze mag ma dost inych moznosti ako niekoho zajmut a nepotrebuje k tomu stinovky na summonoch alebo pritelickoch.
When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.
Realie podtemna, zvlaste pak zemepis, abych mel trochu predstavu co muzu kde cekat a netravil cas zbytecnym cestovanim "za nicim"
Xunnavin - věrný (zatím) ochránce paní Trissdril
bratr Ignacius - mnich, který následuje Thala (momentálně zavřen kdesi v klášterní cele)
bratr Ignacius - mnich, který následuje Thala (momentálně zavřen kdesi v klášterní cele)
-
Prasokralik
- Bůh
Runa síly itemu, aby i ten kdo item už obleče se mohl podívat na IRL.
Kraftové věci to sice mají v popisu ale ostatní ne.
Kraftové věci to sice mají v popisu ale ostatní ne.
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
Pain is temporary. Victory is forever.
Maličkost, ale stalo se mi ted že jsem si pronajmul v Karathě pokoj 3 do kterého se nedá dostat
nešlo by dát k baru nějaké upozonění pro ty co to třeba nevědí nebo to zapomněli?
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬