Pokazde, kdyz prijedu do elfie a jdu si neco koupit do obchodu ,tak nez se obevim v obchode uz mam zatahlej zaves a musim kvuli tomu natacet kamaeru a je to takovi celkove neprakticky! Muzete prosim nejak posunout cas kdy se ten zaves zatahne?!Dela mi to tam vsude....Ale pokud je to nejak slozity na predelani a jsem sam komu se to stava nechte to byt
Kdo rekne ze vezeni je prazdne?? ... ten je asi upne zahrabany v necem mene podstatnem *hrac se zahledi do zcervenaleho monitoru a po chvili zahlasi* OMFG
Kiri do vězení, za pohoršování lidí na foru.. VĚZENÍ !!! když se ti nelíbí že je prázdno zapln si to sám
jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
heh *pousmeje * zdravim, pujdu s pouty nebo bez? *necha vahat ztrazny* prece yb ste mi nezatkli? Podivejte takovy dian, uz ho nekdo nekdy zatkl? *pousmje se v duchu nad apsolutni blbosti, ktera udelala z mochy velblouda*