Sedel jsem v hospode, znacne domlaceny, status "tezce zraneny" a po tellu jsem kafral s jednim hracem, az sem se dozvedel o jeho prihode. Pry se mu stalo, ze dostal z fleku DM kill, kdyz v podobnem stavu cosi tvoril v dilnach. Nevim jak je to stara prihoda, nevim presne podrobnosti.
V nwn mame mraky debuffu/nemoci ktere pusobenim v case dokazi zabit, nebo vyprchat... jsou tu hody na vydrz, rezisty na otravu... tak proc do toho jeste zabijet kvuli tomu, ze nekdo ma jeste 10 zivotu? Vzdyt jiny jich ma 8 a je uplne zdravy. Vazne kdyz me nekdo zrube jak psa (nicmene nedobije me uplne) tak na to pokazde umru, kdyz si pujdu napriklad zabehat? A i kdyby me to zabit melo, vazne me to zabije jen tak z fleku? Nepocitim zadne priznaky?
Problem vidim hlavne v tom, ze mnozi si pod temito statusy predstavuji litry krve cakajici na vsechny strany a automaticky kolem toho zacnou RPit. Spravny pristup bych videl spise v tom, ze hrac da nejprve nejak najevo svuj zajem o zraneni a zraneneho necha at sve rany sam popise (at uz po tellu nebo ve hvezdickach). Sami jsme dnes naerpili dost jen kolem modrin, ktere jsem mel od nejake haveti.
Precijen nosim tezkou zbroj, neco vydrzim, takze kdyz schytam 20 ran po 1-3hp, tak to vazne nepovazuji za smrtelna zraneni, ktera ma smysl nejak resit, proste to prechodim.
Dotaz je jednoduchy, opravdu je tu takovyhle pristup ke zranenim? Pokud ano, prijde mi to krapet nesmyslne. Dle meho to jen ubira na moznostech k RP a nic rozumneho to neprinasi.
Ono psat neustale do kolecka, kdyz prijde nekdo novy *jsem tezce domlacenej* omrzi (navic ne vzdy zaregistrujete nove prichoziho atd...), ale ten status kazdy hned vidi a uz muze sam hru zacit rozvijet, pokud chce.