Smrt v lagu od mrtveho NPC

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Daanri
Čestný člen týmu Thalie

Re: Smrt v lagu od mrtveho NPC

Post by Daanri »

Praveze nie zakerne, ale nutne. Myslim, ze sa stavalo to, ze si sa zasekol pri umierani a nemohol si potom zomriet - proste 1ziv ubudol a 1ziv pribudol.
When you make a deal with devil, there will be hell to pay.

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.
Molly23
Ďábel

Post by Molly23 »

Tak ano, toto dává smysl u itemu +1 reg no. No v modulu jsou i itemy s +3 regenerací. Ale to zas ted prskám proto, protože už jsem zas chcíp, přišel o lvl a vidím malou naději v tom, že by mi ten prsten třeba zachránil život kdyby neslezl :). Přece nemůžu svést vinu sám na sebe... to určitě ten prsten! :D No prostě mě to prdí no a musím si zastěžovat, nic osobního! To neee...
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
-speck-
Měšťan

Post by -speck- »

Molly23 wrote:Ověřeno... xp se dostávají.
Jak kdy.
Nedávno se mi to taky stalo, umřel přede mnou, když mu došla zuřivost, dostal jsem experience.
Ale říkám, pořád zde je fakt, že já a můj friend jsme byli na npc, oba jsme vyvolali summony. Dostaly bosse na téměř mrtev, on rozsekal naše summony. A my tam jen tak stáli a přemýšleli co dál. Po chvíli mu došla zuřivost a umřel, experience jsme nedostaly ani jeden.

Dodatek: Jedná se o to same npc bosse. Takže problém byl možná v tom, že poslední rány do něj daly naši summoni, kteří pak umřeli? A když byli mrtví, tak jsme nemohli dostat experience za toho bosse?
-speck- : Yitro Al Zakkai
Necrooo: Rot´Jare, Verens
-darkvision- : Izzrar Zau'ndar pan všemocný kolující v tělech mnoha drowů
kucik
Temnota

Post by kucik »

-speck- wrote: Jak kdy.
Nedávno se mi to taky stalo, umřel přede mnou, když mu došla zuřivost, dostal jsem experience.
Ale říkám, pořád zde je fakt, že já a můj friend jsme byli na npc, oba jsme vyvolali summony. Dostaly bosse na téměř mrtev, on rozsekal naše summony. A my tam jen tak stáli a přemýšleli co dál. Po chvíli mu došla zuřivost a umřel, experience jsme nedostaly ani jeden.
Jo, jenže: potvoru zabili summoni, ne vy. Ve chvíli, kdy potvory umřely měly jít xp přes summony, ale summoni v tu chvíli už neexistovali.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Locked