Může se prosím někdo kouknout na log a zjistit zda to tak bylo a vrátit kdyžtak xp?Pokud ano mohli mě zvednout přes lékárnu.
Přikládám screen
edit: navíc mi to přijde že se z tý pasti ani nepohnul dál a rovnou se pustila znova
Soude podle tech casovek bych nerekl, ze byl ten screen delanej hned potom, co jsi zhebnulgargamel wrote: edit: kdyby sis pořádně prohlídnul screen tak oba co šli se mnou sou témeř plně zdraví a ta past dávala pěknej dmg

Až potkáš acidovku plošnou tak dej vědět prosím jo?Sveneld wrote:prvne si na ni asi slapnul sam a dostal jsi dmg a paralyzu, pak pres ni prebehl tvuj kamos ocivodne a jelikoz ta past dava zraneni do jiste oblasti, takl jsi dostal dmg znova a znova i paru a pokud jsi na to chcipl, tak podekuj kolegovi a projdi si pres dabla
Narazel jsem na tohle:Grunk-k wrote: To Woxa: Nevim co s tim má společnýho nám tady oznamovat, zda to bylo screenlé 4-5 min po smrti nebo hned. To je absolutně nepodstatné.
Tudiz, ze ten screen je naprosto nic nerikajici, co se tyka HP clenu druziny, protoze za tech 5 minut se mohli krasne vyhealovat. Ma poznamka je stejne nepodstatna, jako stav HPecek ostatnich clenu druziny. Nic vic, nic min.gargamel wrote: edit: kdyby sis pořádně prohlídnul screen tak oba co šli se mnou sou témeř plně zdraví a ta past dávala pěknej dmg
Asi jako tvůj nic neříkají spam,který nepřízpívá jediným slovem k tématu!!Woxa wrote:Narazel jsem na tohle:Grunk-k wrote: To Woxa: Nevim co s tim má společnýho nám tady oznamovat, zda to bylo screenlé 4-5 min po smrti nebo hned. To je absolutně nepodstatné.Tudiz, ze ten screen je naprosto nic nerikajici, co se tyka HP clenu druziny, protoze za tech 5 minut se mohli krasne vyhealovat. Ma poznamka je stejne nepodstatna, jako stav HPecek ostatnich clenu druziny. Nic vic, nic min.gargamel wrote: edit: kdyby sis pořádně prohlídnul screen tak oba co šli se mnou sou témeř plně zdraví a ta past dávala pěknej dmg