Takhle to vidím já:acc, Senaej, Jeanes
prohřešek:
přehazování věcí mezi postavami
hráč si předával mezi dvěma postavami suroviny do alchymie, čímž si hodně zjednodušil cvičení se v alchymii u druhé postavy.
trest: smazání postav (Kapibarana Bobříková, Balisstra)
hráč se nevytáčel a přiznal, trest zmírněn na:
- smazání postavy Kapibarana
- výmaz craft XP alchymie u postavy Balisstra
prohřešek:
Postava Bobříková se setkala s postavou Balisstra, chvíli si zahráli RP, a potom udělali obchod. Výměna surovin za peníze, při standartní ceně. Úplně běžný obchod jakých se dělá na Thalii desítka za den. Za postavu Balisstra jsem hrál já, za postavu Bobříková hrála kamarádka.
Nechápu proč je tu napsané "hráč si předával" Proč tam nenapíšete pravdu? Tj "Hráč udělal poctivý obchod"? Čímž si hodně zjednodušil...? Tohle mi velice připomíná obyčejné čecháčství... Totiž, každý řemeslník, který si kupuje suroviny si "hodně zjednodušuje" cvičení, a težko za to může skončit na pranýři.
Jak jsem pochopil od DenGrasse, kdybych ty věci nabídl perzistentnímu obchodníkovi za běžnou cenu a pak je koupil s jinou postavou na svém účtu bylo by to ok?
Hráč se přiznal? Řekl jsem popravdě jak to bylo. A řekl jsem, že si myslím, že přehazování vypadá úplně jinak. Proti tomu, že je tu napsané, že jsem se přiznal protestuji.
Prosím o to aby jste na ten pranýř napsali, že to nebylo předávání, ale dejme tomu nestandartní a poctivý obchod. Dále nevidím žádné pravidlo, které by takový obchod zakazovalo. Nechci aby o mě bylo známo, že podvádím, protože to nebylo cílem mého jednání!
Také prosím někoho z týmu o objasnění těchto věcí ohledně přehazování. Co to je přehazování, jak se to provádí, za jakým účelem se to provádí a co je na tom špatného z hlediska RP. Věřím, že když si odpovíme na tyto "hloupé" otázky, bude zřejmé, že jsem se žádného přehazování nedopustil.
Mám nůž na krku, protože trest je likvidační. Nechtěl jsem to řešit na fóru a nechci se hádat, ale nemám jinou možnost jak se hájit.