Mohli byste si to přestat řešit v poděkování? Aspoň tenhle topic by mohl být slušný.
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Konec řešení a spamu, Jen pro uvedení na pravou míru. Mluvím o acc na foru
Cyprián - Maniodepresivní alkoholický mnich se sklony k sodomii - v současně době zavřen kdesi v cele, kde ně něm klečí bratr Ignacius Trissdril - Koketní drowka - stále nevěrná schovanka drowa Xunnavina s zálibou v červené
Jinak dik vcera moc Bahnakovy a Questik v dolech ... po dlouhy dobe sem se zas bavil. Chtel sem to po resu dohrat, bohuzel nejake individum nenechalo server v klidu nabehnout ... tak priste to dohrajem
Díky moc Bahňákovi za velmi zajímavý questík. Takhle se Az dlouho nevyspal
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
Děkuju Rejtymu za včerejší Questík s drowem, moc jsem se bavil
Takových Q by klidně mohlo být víc.
Silfein R'rorrok - Drowský šlechtic se sklony k sadismu.
Drimbold "Zuřivec" - Trpaslík s prudkým slovníkem, ostrým jazykem a vždy věrný bojový kněz Helgaronův.
Také děkuji všem aktérům, ze včerejška. Jak za show, kterou předváděl Gargamel, tak za pátálie s mršinou, při kterých sem se o chudáka Xunna i trochu bál
Xunnavin - věrný (zatím) ochránce paní Trissdril bratr Ignacius - mnich, který následuje Thala (momentálně zavřen kdesi v klášterní cele)
Já bych rád za poslední dny poděkoval Xantipě, L_Damianovi co se týče Dmkování.
Dále bych rád poděkoval všem, kdo se za poslední dny ukázali vedle moji postavy a za hru s nimi. Nejvíce musím asi vyvýšit pilnikova Orka, ten mě dostával.
Díky
-speck- : Yitro Al Zakkai
Necrooo: Rot´Jare, Verens
-darkvision- : Izzrar Zau'ndar pan všemocný kolující v tělech mnoha drowů
Cairone diky za vsechnu zabavu a questy a doufam ze se zase nekdy nekde potkame.
Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR!
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
ja bych se chtel omluvit bertovi a podekovat mu take bych chtel podekovat všem co s arnym hraly a hrajou hlavne pak joane vendee wuanovi theuregovy Zoe dale chci podekovat pogratulovat ap oprat hodne stesti Zoe a buovi hodne stesti nervu a skvelich napadu na Dmkovani .. diky za ten Q s asabama teda na Q ale takove spestrenicko byl sem si zrovna pro caj aaaa editnu caironovi i kdzy teda je mi lito ze tohle udelal dekuju za kazd Q co udelal a vse co udelal pro talku a to mylsim uplne vse napriklad i lokace ... bylo toho hodne povedeneho
Last edited by sendys on 13:50 06. Jan 2011, edited 1 time in total.